به گزارش جام جم سرا به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، بررسی ها نشان میدهد مجاورت در کنار بوی غذا مانند استشمام دود سیگار یا حتی از آن هم خطرناکتر است زیرا گازهایی که هنگام طبخ غذا وارد ریه میشوند آسیب به ریه و سیستم تنفسی را به همراه دارند.
پزشکان توصیه میکنند هنگام آشپزی، زیاد در آشپزخانه نمانید و حتما هود گاز را روشن کنید تا گازهای مضر در فضای خانه پخش نشوند.
>> باشگاه خبرنگاران جوان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «قاب کوچک» با غلامحسین لطفی کارگردان و بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون
دکتر فؤاد ایزدی در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» بارئیس مرکز طرح، برنامه و بودجه سازمان صدا و سیما
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین: