محققان می‌گویند مصرف غذاهای حاوی پتاسیم در روز به کاهش فشار خون منجر می‌شود و از ابتلا به سکته مغزی جلوگیری می‌کند.
کد خبر: ۵۵۲۲۱۹

به گزارش فارس، تحقیقات در انگلیس نشان می‌دهد: افزایش پتاسیم در رژیم غذایی افراد و همچنین قطع نمک، فشار خون و خطر ابتلا به سکته مغزی را کاهش می‌دهد. بر این اساس خوردن دو تا سه وعده اضافی میوه یا سبزی در روز که پتاسیم آنها بالا است، مفید است.

این تحقیقات همچنین نشان داد در حالی که افزایش پتاسیم در رژیم غذایی اثری مثبت روی فشار خون دارد، اما هیچ عوارض جانبی بر روی عملکرد کلیه یا سطح هورمون‌ها ندارد. بر این اساس توصیه شده است بزرگسالان‌باید بیشتر از 4 گرم در روز پتاسیم مصرف کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها