در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از واحدمرکزی خبر ، دکتر پاتان مومار آدیا مدیر موسسه تحقیقات مرکزی برنج در ایالت شرقی اودیسا به شبکه تلویزیونی خصوصی اِن دی تی وی گفت: این نوع برنج فقط باید در آب پاکیزه و قابل شرب خیس شود و بعد برای خوردن آماده است.
دانشمندان هندی گفتند رشد این نوع برنج یکصد و چهل و پنج روز طول می کشد و چهار تا پنج تن در هر هکتار محصول می دهد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «قاب کوچک» با غلامحسین لطفی کارگردان و بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون
دکتر فؤاد ایزدی در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» بارئیس مرکز طرح، برنامه و بودجه سازمان صدا و سیما
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین: