در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سیدمحمد سیدی افزود: در شرایطی که بهترین راهکار برای بهبود کیفیت و سلامت غذایی در کشور، فراهم نمودن فضاهای آموزشی و اطلاعرسانی هدفمند در قالب نمایشگاهها، کنفرانسهای علمی و تخصصی است، بنابراین ضرورت برگزاری اولین نمایشگاه تخصصی سوپ، سالاد و دسر احساس شد.
مدیرعامل نمایشگاه بینالمللی مشهد، شرایط گردشگری این شهر را ویژه دانست و گفت: با توجه به روند روبهرشد صنایع غذایی در کشور و جذب میلیونی زایر و گردشگر داخلی و خارجی در مشهد برگزاری این نمایشگاه از جایگاه ویژهای برخوردار است.
سیدی، درخصوص برنامههای جنبی این نمایشگاه اظهار کرد: کنفرانس علمی و کارگاههای آموزشی مرتبط، نخستین همایش سوپ، سالاد و دسر در سبد غذایی خانواده، اولین همایش تخصصی جایگاه فرآوردههای گوشتی در سلامت جامعه و دومین همایش تخصصی نانهای سنتی و حجیم برگزار میشود.
به گفته سیدی اولین نمایشگاه تخصصی سوپ، سالاد، دسر و مکملها در فضایی به مساحت 6000 مترمربع که شامل 4000 متر فضای مسقف و 2 هزار مترمربع نیز فضای باز میباشد، برگزار میشود و علاقهمندان میتوانند از تاریخ 16 الی 19 مهرماه از این نمایشگاه دیدن کنند.
مشهد ــ خبرنگار جامجم
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی«جام جم» با جواد محقق، نویسنده، شاعر و معلم باسابقه
دشمن چگونه سعی در عرفیسازی بیحجابی در جامعه دارد؟
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد