به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از باشگاه خبرنگاران، شهر «تورقوتلو» در استان «مانیسا» در ترکیه به مرکز اصلی تولید گوجه فرنگی این کشور تبدیل شده است.
تصور کنید؛ کارگرانی را که در حال پاشیدن نمک بر روی گوجهفرنگیهایی هستند که در حال خشکشدن هستند.
برای این کار گوجه فرنگیها را در یک منطقه به وسعت 100 هزار متر مربعی پخش میکنند و به صورت یکپارچه برش میزنند.
گوجهفرنگیهای برشخورده برای جلوگیری از فاسدشدن و پوسیدگی توسط کارگران نمکسود میشوند.
شهر «تورقوتلو» (Turgutlu) در کنار دریای اژه 95 درصد از صادرات گوجه فرنگی ترکیه را تأمین میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «قاب کوچک» با غلامحسین لطفی کارگردان و بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون
دکتر فؤاد ایزدی در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» بارئیس مرکز طرح، برنامه و بودجه سازمان صدا و سیما
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین: