فرآیند خلق یک ارزش

درباره بایدها‌ و ‌نباید‌های مسیر کارآفرینی

فرآیند خلق یک ارزش

۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۴

یادم می‌‌آید وقتی نوجوان‌تر بودم (‌چون طبق تعاریف جدید، هنوز نوجوان به‌حساب می‌آیم) آرزو داشتم که یک شرکت تولید‌کننده لوازم آرایشی داشته باشم. حتی از بین دوستانم، وکیل و حسابدار شرکتم را هم انتخاب کرده بودم و هر‌شب یک محصول جدید را به خط تولیداتم اضافه می‌کردم (البته در خواب). القصه که کلی ایده و قصه چیده بودم اما اصولا وقتی از آن حرف می‌زدم، پر‌و‌بالم قیچی می‌شد، چون کسی مرا جدی نمی‌گرفت.

عکاسی، یک نگاه جدید به دنیا

گفت‌وگو با احمد ناطقی، عکاسی که از دوران نوجوانی، دوربین به دست گرفت

عکاسی، یک نگاه جدید به دنیا

۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۱

من به عنوان یک نویسنده فکر می‌کنم عکاس‌ها نیز روایت‌کننده قصه‌های زیادی هستند. چراکه آنها مانند نویسنده‌ها سعی می‌کنند لحظات مهم را پیدا کنند و در آن لحظه، دوربین‌شان نقش قلم را بازی می‌کند و اتفاق‌ها را ثبت و ضبط می‌کند. در این گفت‌وگو به سراغ یکی از عکاس‌هایی رفته‌ایم که از زمان نوجوانی دوربین به دست گرفته و حداقل در کشورمان، کمتر کسی است که او را نشناسد. در این صفحه با احمد ناطقی به گفت‌وگو درباره زمان نوجوانی‌اش پرداخته‌ایم؛

سال‌ها دل طلب جام‌جم از ما می‌کرد

سال‌ها دل طلب جام‌جم از ما می‌کرد

۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۶

قبل‌تر‌ها هم مثل حالا چنل‌های تلگرامی روزمره‌نویسی روی بورس بود. هر کسی چنلی داشت‌‌؛ آدا هم همین‌طور. آدا دوست مجازی من بود. هر دو نوجوان بودیم ولی بین باورهای‌مان دنیایی فاصله بود. شبی که آدا حال خوشی نداشت را به خاطر دارم. درست یادم است چقدر ناخوش احوال بود‌؛ ولی این که چه اتفاقی افتاده بود را نه. درد او درد خودم بود.

حال پویانمایی، خوب است!

گپ‌وگفت با مهدی جعفری، تهیه‌کننده پویانمایی افسانه سپهر

حال پویانمایی، خوب است!

۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۲

پویانمایی «افسانه سپهر» یکی از آثار برجسته‌ای است که با ترکیب داستان‌های شاهنامه فردوسی و مفاهیمی همچون ظهور منجی و پیروزی نیکی بر بدی، توانسته اثری فرهنگی و معنوی به حساب آورده شود. این پویانمایی با داستانی ساده و روان، مخاطب را همراه خود می‌سازد و نویسنده با استفاده از نمادهای فرهنگی ایران، همچون یوز ایرانی و هفت پهلوان، جذابیت خاصی به داستان بخشیده است.

امید، امید، امید، امید...

امید، امید، امید، امید...

۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۸

وقتی قرار شد این شماره را به مناسبت نیمه شعبان درباره منجی بنویسیم، تنها کلمه‌ای که درخاطرم نشست«امید» بود. برای من که روزهای کرونا را با نامه‌هایی به مهدی(عج) گذراندم و یک دفتر دارم خطاب به اوکه وقت بی‌چارگی پناهم می‌شود، منجی یعنی امید. یعنی قسم راست زن شریف و فقیری که هر بار می‌خواهد دعا به جان مادرم کند، از او یاد می‌کند.

از نوجوان دیروز به نوجوان امروز

گزارش رونمایی کتاب نویسنده نوجوان، فرهود عباسی‌فرد

از نوجوان دیروز به نوجوان امروز

۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۲

آیین جشن امضا و رونمایی از کتاب «از نوجوان دیروز به نوجوان امروز» با حضور احسان منصوری مدیرکل کانون پرورش فکری استان مرکزی، فرهود عباسی فرد نویسنده کتاب، مربیان مراکز کانون و جمعی از اهل قلم و علاقمندان در اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اراک برگزار شد.

از موهای طلایی گرفته تا زباله‌های سیاه

از موهای طلایی گرفته تا زباله‌های سیاه

۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۱

نزدیک دهه فجر که می‌شویم، چند چیز توی ذهن‌مان نقش می‌بندد. احتمالا اول یاد سرودهای معروف اول انقلاب می‌افتیم که همزمان با تصاویر پیاده شدن امام خمینی(ره) از هواپیما و شور و شوق مردم در کوچه و خیابان‌های کشور، از صداوسیما پخش می‌شود.البته برای برخی هم یادآور جشن‌هایی است که در مدرسه‌ها برگزار می‌شد و دانش‌آموزان هر کلاس دررقابت با بقیه، تلاش می‌کردند کلاس‌شان را بهتر آذین ببندند.

طلای رباتیک ایران

یکی مثل ما با حضور دختر موفق ایران، هلیا دانش‌پژوه

طلای رباتیک ایران

۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۵

هلیای ۱۶ ساله با علاقه و پشتکاری که از کلاس سوم آغاز کرد، به یکی از موفق‌ترین نوجوانان در زمینه رباتیک تبدیل شد‌. او، که استعداد و تلاشش با چهار مدال طلا درمسابقات مختلف به ثمرنشسته، ازهمان دوران کودکی باهمراهی وتشویق خانواده‌اش وارد دنیای تکنولوژی شد.

خودت طلایی حاجی

خودت طلایی حاجی

۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۲

این روزها بحث طلا به‌شدت داغ است. از افزایش قیمت‌ها گرفته تا خرید و فروش آن به‌عنوان یک فلز ارزشمند و سرمایه‌گذاری برای آینده...با افزایش پلتفرم‌های خرید و فروش طلا، موضوعات و نظرات مختلفی در این زمینه مطرح می‌شود؛ از سرمایه‌گذاری‌هایی با ارقام پایین گرفته تا تجارت و اقتصاد طلا که دنیا و ایران را دگرگون کرده است.

تاریخ گوجه و سیب‌زمینی

تاریخ گوجه و سیب‌زمینی

۰۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۴

صحنه، یک آشپزخانه است و این سناریو را حکیم ترتیب داده بود تا ما ازتاریخ میوه‌های مختلف در ایران باخبر شویم.پیاز اینجا در برابرحکیم به دفاع از سیب‌زمینی و گوجه پرداخت و گفت: نامبرده، جناب آقای سیب‌زمینی در سال‌های اخیر و در دوره فتحعلی‌شاه قاجار ازطریق آب‌های شمالی ایران به مملکت محروسه ایران واردشده وقصد وغرض ایشان از این کارهنوز دردست بررسی است.

۱بعدی