کارشناسان تغذیه:
شیرینکنندههای طبیعی لزوما سالمتر نیستند
بسیاری از ما برای کاهش مصرف شکر به سراغ عسل، شربت افرا یا آگاو میرویم و تصور میکنیم این شیرینکنندههای طبیعی سالمترند. اما آیا واقعاً چنین است؟
بسیاری از ما برای کاهش مصرف شکر به سراغ عسل، شربت افرا یا آگاو میرویم و تصور میکنیم این شیرینکنندههای طبیعی سالمترند. اما آیا واقعاً چنین است؟
پژوهشی تازه در ژاپن نشان میدهد افرادی که دستکم هفتهای یکبار پنیر میخورند، ۲۴ درصد کمتر از دیگران در معرض ابتلا به زوال عقل قرار دارند.
سازمان غذا و دارو اسامی تازهای از محصولات شوینده و بهداشتی فاقد مجوز را اعلام کرد.
وزیر بهداشت گفت: از لحاظ تامین ارز و تامین هزینهها چه در داروهای تولید داخل و چه واردات فعلاً وضع ما از گذشته بهتر است.
با کوتاه شدن روزها و کاهش نور خورشید در پاییز، بسیاری از افراد با احساس غمگینی و بیانرژی بودن دستوپنجه نرم میکنند. افسردگی پاییزی میتواند زندگی روزمره را تحت تأثیر قرار دهد، اما نگران نباشید. با راهکارهای ساده میتوانید این فصل رنگارنگ را با روحیهای شاد و پرانرژی سپری کنید.
زنان با ۲۵۰ دقیقه ورزش در هفته میتوانند خطر بیماری قلبی را ۳۰ درصد کاهش دهند؛ مردان برای همین نتیجه باید ۵۳۰ دقیقه فعالیت کنند.
با آغاز فصل پاییز و بازگشایی مدارس، حساسیتهای فصلی مانند عطسه و آبریزش بینی که گاهی اوقات با سرماخوردگی اشتباه گرفته میشوند، میتوانند تمرکز دانشآموزان را تحت تأثیر قرار دهند. خوشبختانه، این علائم را میتوان با استفاده از راهکارهای سادهای که در طب سنتی وجود دارد، کنترل کرد.
در کشورمان افراد مبتلا به بیماریهای خاص و خانوادههای آنها درگیر مشکلاتی در حوزههای درمان و دارو هستند. در این میان وظیفه اصلی و جامع بنیاد امور بیماریهای خاص، رسیدگی، پیگیری و پشتیبانی از تمام بیماریهای خاص است و نباید تفاوتی میان انواع آنها، از جمله بیماران پروانهای، قائل شد.
یک اختلاف جدی و طولانیمدت میان خانه ایبی وبنیاد امور بیماریهای خاص وجود دارد؛ اختلاف نظری که بر سر نحوه رسیدگی و اولویتبندی خدمات به بیماران پروانهای اتفاق افتاده است.درحال حاضر،هریک ازاین دو سازمان،وایتی کاملا متفاوت ازمیزان حمایت،سرعت عمل و نحوه توزیع منابع حیاتی بیماران پروانهای دارند.
برای کودکان مبتلا به فنیلکتوناوری (PKU)، حتی یکلقمه نان یا یک لیوان شیر عادی میتواند آغاز بحران باشد. بدن آنها نمیتواند فنیلآلانین موجود در غذاها را پردازش کند و هر غفلت کوچک در رژیم غذایی، زندگی روزمره و سلامتشان را تهدید میکند.