آیا نوشیدن چای مضر است؟

طبق تحقیقات جدید؛

آیا نوشیدن چای مضر است؟

۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۴

تحقیقات جدید نشان می‌دهد نوشیدن منظم چای (به‌ویژه چای سبز) می‌تواند به افزایش تراکم مواد معدنی استخوان کمک کند و خطر پوکی یا ضعف استخوان را در زنان میانسال و سالمندان کاهش دهد.

مدرسه، کانون آرامش در دل امید

به مناسبت هفته بهداشت روان

مدرسه، کانون آرامش در دل امید

۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۲

«هفته بهداشت» روان امسال با شعار جهانی «آمادگی در برابر بلایا و بحران‌ها، تضمین‌کننده آرامش و تاب‌آوری دانش‌آموزان» فرارسیده است. این شعار، نگاه ما را از تعاریف سنتی سلامت روان فراتر برده و به نقشی حیاتی و اغلب نادیده گرفته‌شده معطوف می‌کند: نقش مدرسه به عنوان یک لنگرگاه امن و یک کارگاه آموزشی برای تاب‌آوری در برابر طوفان‌های زندگی. دیگر نمی‌توان مدرسه را صرفا مکانی برای انتقال فرمول‌های ریاضی و قواعد دستوری دانست. مدرسه امروز، در قلب جامعه‌ای که با بحران‌های گوناگون طبیعی، اجتماعی و اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کند، باید به پناهگاهی برای آرامش و مرکزی برای پرورش «امید فعال» تبدیل شود.

دندان‌های افتاده یک پویش

چرا تلاش‌ها برای کاهش آمار دندان‌های پوسیده ایرانیان راه به‌جایی نمی‌برد

دندان‌های افتاده یک پویش

۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۸

آمارها از روند افزایشی تعداد دندان‌های پوسیده در کودکان حکایت دارند‌؛ کودکانی که حتما در سنین پیش از مدرسه با اطلاعات فراوانی درباره ضرورت مراقبت از دندان‌ها مواجه می‌شوند اما همچنان دندان‌های‌شان پوسیده یا در آستانه پوسیدگی است اما چرا شکافی این‌چنین عمیق بین آموزش ارائه‌شده در پویش‌ها و اجرای عملی و راهکارهای پیشگیرانه در سطح جامعه، خانواده و دانش‌آموزان وجود دارد؟

تناقض دندان‌شکن و نگران‌کننده! 

تناقض دندان‌شکن و نگران‌کننده! 

۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۲

درچندسال گذشته،با افزایش تعداد دانشکده‌های دندانپزشکی،آمار فارغ‌التحصیلان این رشته به‌مراتب بیشتر از قبل شده است.این روند به‌حدی رسیده که دیگر عملا جای خالی برای دندانپزشکان در مراکز استان‌ها و شهرهای بزرگ وجود ندارد و فرصت برای پیگیری سلامت دهان و دندان برای شهروندان بسیار بالا رفته‌‌. اما آنچه واقعا نگران‌کننده است، این‌که با وجود آمار مناسب دندانپزشکان و البته با آموزش‌ها و پویش‌هایی که در مدارس و محیط‌های آموزشی اجرایی می‌شود، آمار پوسیدگی، از دست دادن دندان و پرشدگی و سایر بیماری‌های دهان و دندان، روز به روز در حال افزایش است.

بهترین راه‌ علمی برای مصرف سالم قهوه

طبق پژوهش‌های صورت گرفته؛

بهترین راه‌ علمی برای مصرف سالم قهوه

۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۵

قهوه یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های جهان است؛ نوشیدنی‌ای که نه‌تنها بیدارمان می‌کند بلکه پژوهش‌ها نشان می‌دهد در حد اعتدال می‌تواند برای سلامت مفید باشد.

تاثیر مصرف مداوم ماکارونی و پنیر بر کلسترول

بنابر تحقیق پژوهشگران؛

تاثیر مصرف مداوم ماکارونی و پنیر بر کلسترول

۲۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۲

ماکارونی و پنیر، غذایی محبوب و پرکالری است، اما مصرف مداوم آن می‌تواند سطح کلسترول بد خون (LDL) را افزایش دهد. هرچند این غذا کلسترول زیادی ندارد، اما به دلیل میزان بالای چربی‌های اشباع، تولید کلسترول در کبد را تحریک می‌کند و در طولانی‌مدت ممکن است خطر بیماری قلبی و سکته را بالا ببرد.

خوراکی‌هایی که جذب امگا-۳ را افزایش می‌دهند

با مکمل‌های غذایی؛

خوراکی‌هایی که جذب امگا-۳ را افزایش می‌دهند

۲۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۹

تحقیقات نشان می‌دهند مصرف مکمل‌های امگا-۳ به تنهایی همیشه کافی نیست و بدن ممکن است به طور کامل آنها را جذب نکند. اما مصرف برخی خوراکی‌های سالم همراه با مکمل یا وعده غذایی می‌تواند جذب امگا-۳ را به طور چشمگیری افزایش دهد.

۵ خوراکی خوب برای حفظ سلامت کلیه‌ها

برای سم‌زدایی بدن؛

۵ خوراکی خوب برای حفظ سلامت کلیه‌ها

۲۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۹

کلیه‌ها یکی از حیاتی‌ترین اندام‌های بدن هستند که وظیفه پاکسازی خون و دفع سموم را بر عهده دارند. مصرف برخی خوراکی‌های طبیعی می‌تواند به عملکرد بهتر و سم‌زدایی طبیعی کلیه‌ها کمک کند.

راهکار‌های ساده برای مقابله با بدغذایی کودکان در سال جدید تحصیلی

متخصص تغذیه؛

راهکار‌های ساده برای مقابله با بدغذایی کودکان در سال جدید تحصیلی

۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۲

آزیتا حکمت‌دوست،متخصص تغذیه با اشاره به افزایش بدغذایی در کودکان همزمان با شروع سال تحصیلی، راهکار‌هایی برای جلب توجه و ترغیب کودکان به تغذیه سالم ارائه داد. او تأکید کرد که خلاقیت والدین در تهیه غذا می‌تواند نقش مهمی در حل این مشکل داشته باشد.

تاثیر مصرف مداوم ماکارونی و پنیر بر کلسترول

به گفته پژوهشگران؛

تاثیر مصرف مداوم ماکارونی و پنیر بر کلسترول

۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۸

ماکارونی و پنیر، غذایی محبوب و پرکالری است اما مصرف مداوم آن می‌تواند سطح کلسترول بد خون (LDL) را افزایش دهد. هرچند این غذا کلسترول زیادی ندارد اما به دلیل میزان بالای چربی‌های اشباع، تولید کلسترول در کبد را تحریک می‌کند و در طولانی‌مدت ممکن است خطر بیماری قلبی و سکته را بالا ببرد.

قبلی۲بعدی