سرا - آشپزی - جدیدترین اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری جام جم

آشپزی
خورشی ترش و ملس

همه فوت و فن‌های پخت یک خورش فصلی خوشمزه

خورشی ترش و ملس

۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۷

خورش غوره یکی از انواع خورش‌های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که علاوه بر این‌که طعم بسیار خوبی دارد، به‌دلیل وجود غوره برای سلامتی بدن نیز مفید است.توصیه می‌کنیم کسانی که به غذاهای ترش علاقه‌مندهستند، این خورش خوشمزه را امتحان کنند.

نچسب‌های خطرناک‌!

برای استفاده از ظروف نچسب در پخت‌و‌پز چه نکاتی را باید رعایت کنیم

نچسب‌های خطرناک‌!

۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۶

بی‌تردید موقع آشپزی‌کردن و پخت‌و‌پز غذا،به‌خصوص سرخ‌کردن غذاهایی مانند کوکو و کتلت هیچ چیزی به اندازه چسبیدن غذا به ماهیتابه ناخوشایند نیست.چسبیدن غذا،هم شکل و شمایل غذایی را که پخته‌ایم از بین می‌برد و هم می‌تواند روی مزه آن تاثیر منفی بگذارد،به همین خاطر است که اغلب ما ترجیح می‌دهیم برای سرخ‌کردن این نوع غذاها یا حتی پختن پلو و غذاهایی که ترجیح می‌دهیم قالبی در بیاید از ظروف نچسب یا تفلون استفاده کنیم؛ قابلمه‌ها و ماهیتابه‌هایی که اگرچه کارما رابرای پخت‌وپزبسیار آسان می‌کند،اما کارشناسان استفاده از آنهارا زیادتوصیه نمی‌کنندبه‌خصوص اگر این تفلون‌ها خط وخش بردارد.

هم رشته هم پلو

همه فوت و فن‌های پخت یک رشته‌پلوی خوش عطر و طعم

هم رشته هم پلو

۰۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۲

رشته‌پلو یکی از انواع غذاهای ایرانی است که قدمت بالایی نیز دارد. رشته‌پلو یکی از انواع پلوهای طبخ شده در آشپزی ایرانی است و گمان می‌رود اولین بار همدانی‌ها این غذای خوش طعم را طبخ کرده‌اند. امروز اما در سراسر ایران رشته‌پلو به عنوان یک غذای سنتی و لذیذ پخته و مصرف می‌شود. این غذا برای نذری دادن هم گزینه خوبی به شمار می‌رود.

نذری خوش عطر و زعفرانی

تمام فوت‌و‌فن‌های پخت یک شله‌زرد نذری خوش عطر و طعم

نذری خوش عطر و زعفرانی

۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۸

شله‌زرد یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که به‌عنوان دسر هم شناخته می‌شود، البته امروزه بیشتر به‌عنوان پیش‌غذا تهیه می‌شود. نکته جالب در مورد شله‌زرد این است که مانند غذاهایی مثل قیمه و عدس‌پلو به‌عنوان یک غذای مناسبتی شناخته می‌شود و به همین دلیل معمولا در مناسبت‌های خاص مذهبی به‌عنوان نذری به مقدار زیاد طبخ می‌شود.

فینگر فودی سنتی با برگ انگور

همه فوت‌و‌فن‌های پخت دلمه برگ مو

فینگر فودی سنتی با برگ انگور

۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۴

دلمه برگ مو یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و معروف است که این روزها با برگ‌های تازه و سر سبز درختان انگور می‌توان این غذای خوشمزه و خوش قیافه را تهیه کرده و از عطر و طعم آن لذت برد. در واقع دلمه برگ مو یک فینگر فود سنتی است.

بایدها و نبایدهای خوراکی برای شب‌امتحان

در ایام امتحانات باید به چه نکات تغذیه‌ای برای بچه مدرسه‌ای‌ها توجه کرد؟

بایدها و نبایدهای خوراکی برای شب‌امتحان

۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۳

تغذیه مهم است به‌خصوص در ایام امتحانات‌! ‌همیشه پدر‌و‌مادرها و به‌خصوص مادرها حساسیت ویژه‌ای روی خورد و خوراک فرزندان‌شان دارند و تمام هم و غم خود را به‌کار می‌گیرند تا بتوانند فرزندان‌شان را به‌خوبی تغذیه کنند و به قول خودمانی به آنها خوب رسیدگی کنند.

حفاظت از مغزها‌!

چگونه آجیل را برای طولانی‌مدت نگه‌داریم؟

حفاظت از مغزها‌!

۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۶

 شرط می‌بندم بسیاری از شما در ماه اردیبهشت هنوز هم مقداری آجیل در خانه دارید و این آجیل‌ها را جایی پنهان کرده‌اید تا دست بچه‌ها به آن نرسد. البته که از این پنهانکاری قصد بدی ندارید و برای روز مبادا، ‌مهمانی‌ها یا اصلا برای این‌که کم‌کم آجیل‌ها را به خود بچه‌ها بدهید این کار را انجام می‌دهید اما حواس‌تان باشد اگر برخی نکات را رعایت نکنید،‌آجیل شما بوی ماندنی می‌گیرد و دیگر به درد خوردن نمی‌خورد.

خوراکی‌هایی خوش عطر و طعم با توت‌فرنگی

دستور چند خوراکی خوش‌رنگ‌و‌بو باشاه‌میوه فصل‌بهار

خوراکی‌هایی خوش عطر و طعم با توت‌فرنگی

۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۵

زیبا، ‌خوش عطر و طعم و دوست‌داشتنی؛ ‌انگار همه صفات خوب یک خوراکی رویایی درمیوه توت‌فرنگی جمع شده است. این میوه که نوع گلخانه‌ای آن تقریبا در تمام طول سال در برخی از فروشگاه‌ها پیدا می‌شود در اصل میوه‌ای بهاری است و می‌توان با آن انواعی از نوشیدنی، مربا و دسرهای خوش عطر و طعم درست کرد و از طعمی بی‌نظیر آن لذت برد.

زیره ریزه میزه خاصیت ازش می‌ریزه‌!

نگاهی به خواص دارویی و درمانی زیره

زیره ریزه میزه خاصیت ازش می‌ریزه‌!

۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۵

زیره یکی ازادویه‌های معطر است که به دو صورت زیره‌سبز و زیره سیاه یا زیره ایرانی در طبیعت یافت می‌شود. فواید زیره بی‌شمار است. همچنین از زیره در آشپزی و پزشکی استفاده می‌شود.

این برنج، نان و شیرینی می‌شود نه پلو

خواص و طرز تهیه آرد برنج

این برنج، نان و شیرینی می‌شود نه پلو

۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۴

آرد برنج محصولی است که از آسیاب کردن دانه‌های شکسته شده برنج به‌دست می‌آید. این آرد فاقد گلوتن منبعی غنی از فیبر، ویتامینB، مواد معدنی نظیر فسفر، مس، منیزیم‌، قند، پروتئین،کربوهیدرات، چربی و...است.این آرد در صنایع غذایی و برای تهیه انواع دسر مانند فرنی، شیرینی برنجی، حلوا، سوپ و...کاربرد دارد.

نیازمندی ها