به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، خورش قیمه یکی از محبوبترین و خوشمزهترین و اصیلترین غذاهای ایرانی است که به روشهای مختلفی و با مواد متنوعی طبخ میشود.
مواد لازم برای ۵ نفر
لپه: ۲ پیمانه
لیمو عمانی: ۴ عدد
سیب زمینی: ۱ عدد متوسط
گوجه فرنگی: ۸ عدد
سویای درشت: ۲ پیمانه
نمک، فلفل قرمز، ادویه کاری: به مقدار لازم
روغن زیتون: به مقدار لازم
ابتدا مواد را به اندازههای ذکر شده آماده کرده و سویا را به مدت ۳۰ دقیقه با نمک و زرد چوبه و مقداری آب میپزیم سپس آب آن را گرفته و لپهها را که از شب قبل خیس کرده ایم همراه با سویای پخته شده و لیمو عمانی و آب گوجه فرنگی و نمک و ادویه جات به مدت یک ساعت میپزیم.
سیب زمینیهای خلال شده را به آنها اضافه کرده و با حرارت ملایم پختن را به مدت ۳۰ دقیقه ادامه میدهیم تا کاملا خورش جا بیفتد و همراه با روغن زیتون میل شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: