به گزارش جام جم آنلاین از مهر، خیار منبع غنی از ویتامین های C و K است که مصرف آن موجب تقویت استخوان ها می شود.
ویتامین C نقش مهمی در تشکیل کلاژن، مولفه اصلی رشد ماتریکس استخوان (بخش محکم و سفت بیرونی استخوان)، دارد. این کلاژن همچنین به رشد پوست، مو و ناخن ها هم کمک می کند.
ویتامین K نقش اصلی در پیشگیری از شکستگی استخوان و همچنین بهبود جذب کلسیم در استخوان ها دارد.
تحقیقات نشان می دهد مصرف کم ویتامین K با افزایش ریسک شکستگی استخوان مرتبط است.
محققان مصرف زیاد خیار را به همه افراد توصیه می کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: