• 0 19
  • 0

ترفندهای آشپزی

شکر را چاشنی غذا کنید!

پنج شنبه 9 فروردین 1397 ساعت 23:38
دقت کرده‌‎اید غذاهای قهوه‌ای خوشمزه‌تر هستند؛ بهترین راه برای این‌که مواد غذایی قهوه‌ای شوند این است که مقداری شکر بر روی آن‌ها بپاشید.

به گزارش جام جم آنلاین از میزان، اگر مرغ، ماهی و یا کوکوسبزی درست می‌کنید، می‌توانید شکرپاش را برداشته و اندکی شکر روی آن‌‎ها بپاشید تا غذایتان خوش‌طعم‌تر شود.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 3235110778004128955
لینک کوتاه :
.

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته