به گزارش جام جم آنلاین ، همچنین سالاد سبزیجات سبز رنگ برای درمان این بیماری بسیار مفید است مصرف برخی خوراکیها و سبزیها به دلیل خواص زیادی که دارند، توصیه میشود.
در واقع این خوراکیها و سبزیجات، سیستم ایمنی بدن را افزایش میدهند. اما مواد غذایی نظیر فستفود ازجمله خوراکیهای محرک و آزاردهنده است که اگر از سوی افرادی که دچار بیماری آنفلوآنزا شدهاند مصرف شود، میتواند خطرات بسیاری به بار بیاورد.
سالاد، سبزیجات سبز رنگ و کلروفیلها تمام موادغذایی را که بدن نیاز دارد، تامین میکنند و در پیشگیری از آنفلوآنزا نقش بسزایی دارند؛ همچنین باید از غذاهایی استفاده کرد که صرفا بیماری آنفلوآنزا را درمان کند، نه این که حال بیمار را وخیمتر کند. مصرف ویتامین C مانند سبزیجات پخته، آب پرتقال، سوپ مرغ و فلفل قرمز، از خوراکیها و غذاهایی است که در بهبود بیماری آنفلوآنزا بسیار موثرند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین: