این دم‌نوش از نوشیدنی‌های بسیار گوارا، خوش‌بو، خوش‌رنگ و مفید برای همه فصول است. قلب، معده و اعصاب را تقویت می‌کند. برای تهیه این نوشیدنی ابتدا لازم است به را به طریق زیر آماده کنید:
کد خبر: ۸۶۸۰۶۷
طرز تهیه دمنوش بِه، مخصوص بی اعصاب‌ها!

مواد لازم

  • 1 قاشق سوپخوری به خشک
  • 1 لیوان آب جوش
  • 1 قاشق چای خوری زعفران آب کرده
  • 2 عدد هل سبز درسته
  • 1 عدد چوب دارچین
  • به میزان لازم نبات یا شکر


طرز تهیه:

1. به را خوب بشویید تا پرزهایش برود و با رنده درشت فلزی رنده کنید، سپس روی وسیله گرمازا با حرارت ملایم مثل شوفاژ خشک کنید. پس‌ازاینکه کاملا خشک و شکننده شد، در یک تابه چدنی داغ شده آن را بو دهید تا رنگ به قهوه‌ای شود، سپس بگذارید خنک شود و درون ظرف شیشه‌ای در یخچال نگهداری کنید.

2. یک قاشق غذاخوری از به خشک را به همراه هل و دارچین در یک لیوان آب جوش درون قوری چینی بریزید و بگذارید به مدت 20 دقیقه روی بخار آب دم بکشد، سپس آن را صاف کرده و یک قاشق چای‌خوری زعفران آب کرده اضافه کنید. اگر به شیرین باشد، نیازی به اضافه کردن نبات یا شکر نیست. در صورت تمایل شیرین کنید. (مجله آشپزی مثبت)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها