• 2 0
  • 0

طرز تهیه کیک برنجی لذیذ و مقوی ویژه ماه رمضان

پنج شنبه 11 تیر 1394 ساعت 09:16
مواد لازم برای تهیه کیک برنجی : ۴ فنجان برنج ۲۵ گرم بادام هندی نارگیل مکعبی خرد شده پودر هل شیره قند۴ فنجان آب ۴ فنجان

طرز تهیه کیک برنجی :

برنج را از شب پیش خیس کنید ، صبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید.

سپس آن را آسیاب کنید.

ظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید ،‌بعد از ۵ دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده ،‌ نارگیل ، پودر هل و شیره قند اضافه کنید.

وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیا شده را به آن اضافه کنید.

سپس آن را مخلوط کنید و خواهید دید که کمی نرم می شود.

سپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شود.

بعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته ،‌ آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درست کرده را داخل آن بریزید.

روی آن روغن بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید.پس از خارج کردن از فر آن را به شکل های مختلف در آورید.

شما می توانید با استفاده از مواد خوراکی ای که پس از حل شدن در آب تولید رنگ می کنند، برای تزئین این کیک برنجی استفاده کنید.

(آسمونی)

به اشتراک گذاری
کد خبر : 2002350111195443009
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته