• 5 2
  • 0

سفره‌آرایی: تزئین پیاز به شکل گل داوودی+عکس

شنبه 24 خرداد 1393 ساعت 07:23
با یک یا چند پیاز بزرگ، یک چاقو، کمی رنگ خوراکی و چند برش روی پیاز می‌توانید هنر کدبانوگری خود را در و تزئین سفره، برای اعضای خانواده یا مهمانانتان به نمایش بگذارید. طریقه و روش آن را در ادامه فرا بگیرید.

جام جم سرا: چند دقیقه قبل از پوست کندن پیاز (حدود 5 تا 7 دقیقه) آن را در آب بگذارید و پوست آن را بکنید. یادتان باشد پیازهایی برای این کار بهترند که ساقه و مغز سفتی نداشته باشند.
آن گاه قسمت ریشه را جدا کنید و مانند شکل زیر آن را برش بزنید.
پیاز برش زده را در آب خنک و سرد بگذارید تا بازشود. در این مرحله کمی رنگ خوراکی در آب بریزید و اگر رنگ خوراکی نداشتید از زعفران یا آب لبو، یا حتی آب سبزیجات دیگر برای رنگ کردن استفاده کنید.

Share

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1530364268110660696
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته