• 6 2
  • 0

خودتان در خانه، ادویه بسازید

سه شنبه 28 آبان 1392 ساعت 09:00
ادویه‌ها موادی به شمار می‌روند که برای خوش طعم کردن و همچنین خوشبو کردن غذا‌ها در آشپزخانه هر منزلی کاربرد دارند. برخی از آن‌ها را می‌توان آماده خرید، برخی را نیز می‌توان خود در خانه به عمل آورد. چند نوع ادویه را که می‌توانید در منزل آماده کنید، در این مطلب آموزش داده‌ایم.

ادویه پلو

جوز هندی، میخک و هل: از هرکدام یک قاشق مرباخوری
دارچین: ۲ قاشق غذاخوری
پودر زیره ۲: غذاخوری
زنجبیل: یک قاشق غذاخوری
زعفران سائیده شده: کمی
پودر گل سرخ: ۲ قاشق غذا‌خوری
همه مواد را با هم مخلوط کنید و به صورت پودر در آورید ودر ظرف شیشه‌ای دردار نگهداری کنید. این ادویه در پلو‌های مخلوط مثل عدس پلو، رشته پلو، لوبیا پلو و... مورد استفاده قرار می‌گیرد.
 
ادویه گرام ماسالا

زیره: ۴۰ گرم
رازیانه: ۱۰ گرم
پودر زنجبیل: ۱۰ گرم
دانه فلفل سیاه: ۲۰ گرم
تخم گشنیز: ۲۵​گرم
زردچوبه: ۳۵ گرم
جوز هندی: ۲عدد
دارچین: ۲۰ گرم
هل سبز: ۱۰ عدد
هل سیاه: ۱۰ عدد
میخک و برگ‌بو هر کدام ۱۰ گرم
این ترکیبات ادویه گرام ماسالاست. همه را با هم مخلوط کنید و به صورت پودر در آورید و در ظرف در دار نگهداری کنید. هنگام پخت غذا بهتر است ادویه را تفت دهید تا عطر و طعم بهتری به غذای شما بدهد. این ادویه برای تمام غذا‌های گوشتی استفاده می‌شود.

ادویه ماهی

فلفل سیاه: ۱ قاشق غذاخوری
میخک: نصف قاشق
زردچوبه: ۵ الی ۶ قاشق غذا‌خوری
زیره سیاه: نصف قاشق غذاخوری
زعفران: یک قاشق چایخوری
دارچین: ۴ قاشق غذاخوری
پودر سیر: یک قاشق مرباخوری
همه این مواد را با هم مخلوط کنید و به صورت پودر در آورید و استفاده کنید. (اگر مواد را قبل از پودر‌کردن بدون روغن تفت دهید و به اصطلاح بو دهید و بعد پودر کنید طعم بهتری به ماهی شما می‌دهد​)

ادویه مرغ

پودرفلفل پاپریکا: یک قاشق غذاخوری
جوز هندی: یک قاشق مرباخوری
فلفل سیاه: یک قاشق غذاخوری
رازیانه: یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: یک قاشق غذاخوری
زیره: یک قاشق غذاخوری
شنبلیله: یک قاشق غذاخوری
دارچین: یک قاشق غذاخوری
تخم گشنیز: یک قاشق غذا‌خوری
زردچوبه: ۲ قاشق غذاخوری
همه این مواد را با هم مخلوط کنید و آسیاب کنید و دریک ظرف دردار نگه​دارید.

ادویه خورش

فلفل قرمز، فلفل سیاه، زیره، پودر تخم گشنیز از هرکدام: یک قاشق غذاخوری
هل سبز: چند عدد
زنجبیل: نصف قاشق غذاخوری
دارچین: نصف قاشق غذا‌خوری
زرد‌چوبه: ۴ قاشق غذا‌خوری
سبزی‌های معطر شامل ترخون، مرزه و برگ پیاز خشک شده از هرکدام: یک قاشق غذاخوری
همه مواد را با هم مخلوط کنید و به صورت پودر در آورید.
>> جام جم/ چاردیواری

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1275515840023224745
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته