• 5 4
  • 0

از میزان استاندارد قند مصرفی جلو نزنید

شنبه 27 مهر 1392 ساعت 05:19
قند ماده‌ای حیاتی است که برای سلامت بدن لازم است، بدون آن تمام سلول بدن از بین می‌روند اما با این حال، مصرف بیش از حد قند خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف از جمله پوسیدگی دندان، چاقی و دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد.


به گزارش جام جم سرا به نقل از ایسنا- متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند میزان مصرف قند روزانه نباید بیش از ۱۳ قاشق چایخوری باشد.
اغلب ما هشدارهایی در مورد کاهش مصرف قند را می‌دانیم. ولی نمی‌دانیم چه مقدار قند در غذایی که می‌خوریم وجود دارد. متخصصان می‌گویند: با وجود اینکه سلول‌های ما برای زنده ماندن نیاز به قند (گلوکز) دارند، مصرف بیش از حد آن می‌تواند مشکلات زیادی برای سلامت به همراه داشته باشد. قند مازاد بر نیاز بدن، هیچ ماده مغذی و مفیدی ندارد.
متخصصان انجمن ملی قلب امریکا می‌گویند: مصرف قند اضافی که با دریافت کالری بیشتر همراه است، به افزایش وزن، چاقی و در نتیجه کاهش سلامت قلب منجر می‌شود.
این متخصصان توصیه می‌کنند که میزان قند دریافتی روزانه در مردان نباید بیش از ۱۵۰ کالری و در زنان نیز نباید بیش از ۱۰۰ کالری باشد. در واقع میزان مصرف قند نباید از ۱۳ قاشق چای خوری در روز بیشتر باشد.
میوه‌ها حاوی فروکتوز هستند. میزان قند موجود در میوه‌های تازه بدون شکر اضافه شده، به ازاء یک قاشق چایخوری در هر ۱۰۰ گرم است، به عنوان مثال: انبه ۳/ ۲ قاشق چایخوری، موز ۳ قاشق چایخوری، سیب ۲/۶، آناناس ۲/۵، انگور ۴، انواع لیمو ۰/۶، کیوی ۲/۳ و گوجه فرنگی ۰/۷ قاشق چایخوری قند دارد.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1237569884578160921
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته