تهیه ژله طالبی بسیار ساده و کم‌هزینه و در عین حال دسر آماده شدۀ آن هم خوشمزه است. اگر از باب تنوع قصد ایجاد تنوعی در شیوه تهیه ژله را دارید، پیشنهاد امروز ما ممکن است به کارتان بیاید.
کد خبر: ۵۷۹۶۲۱

موادلازم:

پودر ژله (ترجیحا با طعم توت فرنگی یا آلبالو ): یک بسته
طالبی: یک عدد

طرز تهیه:

 

طالبی را از وسط  و عرض آن به دو نیم کنید و با قاشق تخمه‌های آن را درآورید. پودر ژله را با یک لیوان آبجوش مخلوط کنید و بعد از حل شدن کامل پودر، یک لیوان آب سرد را به آن بیفزایید. ژله را در طالبی بریزید و در طبقات سردتر یخچال به مدت 24  ساعت بگذارید تا خوب ببندد.

طالبی را از یخچال درآورید و این بار از طول آن قاچ کنید (یا اصطلاحاً به صورت شتری ببرید) و در سینی بچینید و از رنگ زیبا و طعم لذیذ آن لذت ببرید.

این کار را با خربزه هم می‌توانید انجام دهید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها