گوشت مرغ یک ماده غذایی غنی از پروتئین، آهن، نیاسین و روی است که چربی‌های بالا و کلسترول گوشت گاو و گوساله را ندارد. از سوی دیگر ماست هم به اعتقاد متخصصان تغذیه، نوعی تقویت کننده معده به شماره رفته، به هضم غذا کمک می‌کند. بنابراین، خوراک مرغی که امروز طرز تهیه آن را آموزش فرا می‌گیرید هر دو ویژگی را خواهد داشت.
کد خبر: ۵۷۸۲۲۹

مواد لازم:
مرغ بدون پوست: 5 قطعه‌
ماست: یک لیوان‌
پودر سیر با زنجبیل نرم شده: 1 قاشق غذاخوری‌
آب لیمو: یک قاشق غذاخوری‌
پودر فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری‌
زیره نرم شده: یک قاشق مرباخوری‌
هل نرم شده: یک قاشق چایخوری‌
زردچوبه: یک قاشق مرباخوری‌
فلفل سبز:‌ یک عدد خرد شده‌
گشنیز : نصف یک دسته‌
نعناع: کمی‌
پیاز سرخ شده: 4 عدد بزرگ‌

طرز تهیه:

در قابلمه‌ای نسوز مرغ را با ادویه‌های نرم شده و نمک مخلوط کنید. سپس ماست را با آبلیمو و فلفل سبز تند و سیر و زنجبیل به مواد اضافه کنید و خوب بهم بزنید. سپس مواد به دست آمده را روی اجاق گاز با شعله کم به مدت یک ساعت بگذارید تا مرغ پخته شود. مرغ پس از پخته شدن نباید زیاد آب داشته باشد. سپس پیاز سرخ شده و هل نرم شده را روی آن بریزید و گشنیز و نعناع خرد شده را هم در آخر اضافه کنید و بگذارید جابیفتد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها