• 1 0
  • 0

گیاهان و ادویه‌های کاربردی در آشپزخانه

جمعه 31 خرداد 1392 ساعت 12:46
اضافه‌کردن ادویه‌ و سبزی‌های معطر به رژیم غذایی می‌تواند برای سلامت شما مفید باشد و همچنین به حفظ وزن طبیعی کمک کند. به علاوه آنها می‌توانند به پیشگیری از برخی سرطان‌ها کمک کنند، فشارخون را کاهش دهند، به کنترل قند خون کمک کنند و سلامت قلب و عروق را بهبود بخشند.

 

 • نمک را با گیاهان معطر جایگزین کنید.
گیاهان معطری مانند مرزنگوش، آویشن، رزماری، جعفری و سیر می‌توانند رایحه‌ طبیعی غذاها را بیرون بکشند.
 
 • از سیر تازه استفاده کنید.
سیر می‌تواند فشارخون و کلسترول را پایین بیاورد. برای به دست آوردن حداکثر منافع لازم است دست کم سه پر سیر متوسط تازه در روز مصرف کنید. سیر خشک یا سیری که مدت‌ها مانده باشد، خواص خود را از دست می‌دهد.
 
 • رزماری بخورید.
رزماری حاوی مواد آنتی‌اکسیدانت است که تصور می‌رود حافظه را بهبود بخشد و احتمالا به پیشگیری از سرطان کمک کند.
 
 • با خوردن ریحان، مرزنگوش و رزماری با سرماخوردگی مبارزه کنید.
اسانس‌های روغنی موجود در این گیاهان ممکن است بتواند در مبارزه با سرماخوردگی و آنفلوآنزا به شما کمک کند.
 
 • سرفه مزمن را با آویشن درمان کنید.
منافع بهداشتی آویشن بی‌نظیر است. این گیاه به طور سنتی برای درمان سرفه، حتی سیاه‌سرفه استفاده می‌شده است.
  
 • برای تسکین کمر درد زردچوبه بخورید.
پژوهشگران دریافته‌اند که ماده‌ای به نام کورکومین که در زردچوبه یافت می‌شود، دارای خواص ضدالتهابی است. زردچوبه می‌تواند به تنهایی، و اضافه‌شده به ادویه کاری مورد استفاده قرار گیرد. البته زردچوبه را نباید پیشت سر هم یا زیاد خورد.
 
 • با کاری به جنگ سرطان بروید.
معلوم شده است که کورکومین موجود در ادویه کاری باعث کوچک‌شدن پولیپ‌های روده بزرگ پیش‌-سرطانی می‌شود.
 
 • از "ادویه‌ گرم" برای کاهش فشارخون استفاده کنید.
ادویه گرم مانند زنجبیل،جوز بویا، دارچین،فلفل شیرین،فلفل سیاه و فلفل قرمز باعث حرکت خون از قسمت‌های مرکزی بدن به پوست می‌شوند. به گفته دکتر زیک این وضعیت باعث می‌شود خون به صورتی یکنواخت‌تر در سراسر بدن پخش شود و ممکن است فشارخون بالا را نیز کاهش دهد.
 
 • برای تسکین معده زنجبیل بخورید.
موادی به نام جینجرول‌ها که در زنجبیل وجود دارند می توانند به کنترل تهوع کمک کنند
 
 • ادویه را جایگزین شکر کنید.
ادویه‌جاتی مانند دارچین و جوز بویا را به جای شکر برای شیرین کردن تنقلات استفاده کنید

 

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1090202369251819891
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته