مواد لازم :
موز : 3 عدد
تخم مرغ : 3 عدد
پودر ژلاتین :2 قاشق غذاخوری
شیر : 2 لیوان
شکر : 100 گرم
وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
نصف لیوان آب را با ژلاتین بن ماری می کنیم موز ها را پوست کنده ودر ظرفی می کوبیم با چیزی غیر از فلزی که موزها سیاه نشود وسپس تخم مرغها وشکر ووانیل را با هم زن می زنیم تا غلیظ شود.
شیر را گرم کرده وژلاتین بن ماری شده را هم به مواد هم زده اضافه می کنیم.
سپس شیر گرم شده را کم کم می افزاییم و بعد مواد را به موز ها اضافه می کنیم وهم می زنیم وسپس خامه را اضافه کرده وخوب هم زده ودر قالب می ریزیم ودر یخچال قرار می دهیم .
آموزشگاه نگارشید/مریم نادعلی
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: