مواد لازم:
آبمرغ: دو لیوان
فلفل دلمهای قرمز و زرد هر کدام: یک عدد
کرفس: دو ساقه
خامه: یکصد گرم
سیبزمینی متوسط: دو عدد
پیاز متوسط: دو عدد
نخودفرنگی: نصف پیمانه
ذرت : دو پیمانه
نمک، فلفل، روغن سرخکردنی و آبلیموترش : به میزان لازم
طرز تهیه: پیازها را نگینی خرد کنید و به همراه ساقه کرفس خرد شده، درون روغن تفت دهید. فلفلهای دلمه را هم نگینی خرد کنید و به همراه آبمرغ، درون پیاز و کرفس بریزید.
حالا سیبزمینیها را نگینی خرد کرده و همراه ذرت و نخودفرنگی درون سوپ بریزید و بگذارید سوپ بجوشد و تمام سبزیجات آن کاملا بپزد. در آخر که مواد بخوبی پخت، نمک و فلفل و آب لیموترش را به آن اضافه کرده و خامه را بریزید و سوپ را هم بزنید. حالا میتوانید آن را در ظرف مناسبی بکشید و میل کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: