به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، «سازمان اطلاعات مصرفکننده» در اتریش که این آزمایش را انجام داده است، روز جمعه اعلام کرد که از 20 مارک شکلات تلخ، تقریبا یک سوم از آنها مقادیری گلیسیرین داشتهاند.
در روزهای اخیر، چندین مارک شکلات از جمله لیدل (Lidl) و هوفر (Hofer) از بازارهای اتریش جمعآوری شدهاند. گروههای بهداشتی میگویند مصرف گلیسیرین در درازمدت سرطانزاست و این روغن شاید با نشت از ماشینهای شکلاتسازی یا از طریق بستهبندیهای کاکائو وارد محصول نهایی شده باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: