نتایج یک پژوهش، از کشف مقادیری «گلیسیرین» در چندین مارک شکلات اتریشی خبر می‌دهد.
کد خبر: ۹۶۲۳۵۵

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، «سازمان اطلاعات مصرف‌کننده» در اتریش که این آزمایش را انجام داده است، روز جمعه اعلام کرد که از 20 مارک شکلات تلخ، تقریبا یک سوم از آنها مقادیری گلیسیرین داشته‌اند.

در روزهای اخیر، چندین مارک شکلات از جمله لیدل (Lidl) و هوفر (Hofer) از بازارهای اتریش جمع‌آوری شده‌اند. گروه‌های بهداشتی می‌گویند مصرف گلیسیرین در درازمدت سرطان‌زاست و این روغن شاید با نشت از ماشین‌های شکلات‌سازی یا از طریق بسته‌بندی‌های کاکائو وارد محصول نهایی شده باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها