یک مطالعه نشان می‌دهد استنشاق رایحه رزماری قدرت مغز را افزایش می‌دهد و سبب بهبود حافظه در سالمندان می‌شود.
کد خبر: ۹۰۰۴۸۳

به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی هلث نیوز لاین، بادام، گردو، اسفناج، زغال اخته، ماهی، تخم آفتابگردان و سایر مغزها، حبوبات و سبزیجات سبز، مواد غذایی فوق‌العاده‌ای هستند که در تقویت حافظه نقش موثری دارند و سبب ارتقای ظرفیت فکر کردن و افزایش عملکرد مغز می‌شوند.

با این حال، محققان روش‌های دیگری برای بهبود حافظه یافته اند و گیاه رزماری را در بهبود حافظه موثر می‌دانند.

هنگامی که بوی رزماری را استشمام می‌کنید، ترکیبات آن از طریق شش‌ها وارد خون و سپس پیام آن به مغز ارسال می‌شود، قسمتی که به واقع در شیمی مغز می‌تواند موثر باشد. بر اساس یافته‌های این مطالعه، در اتاقی که رایحه رزماری پخش شده بود، نمرات تست حافظه سالمندان بازنشسته
15 درصد افزایش داشت.

لورن بوسی دانشجوی کارشناسی ارشد در دانشگاه نورتامبریا گفت: این یافته‌ها موید مطالعات قبلی است و نیز نشان می‌دهد که رایحه روغن رزماری می‌تواند عملکرد شناختی را در بزرگسالان سالم افزایش دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها