محققان دانشگاه ماستریخت دریافتهاند خطر مرگ در افرادی که روزانه 10 گرم آجیل یا بادام زمینی استفاده میکنند 23 درصد کمتر است.
البته کره بادام زمینی به دلیل روغن ترانس و نمک زیاد برای بدن مفید نیست.
اما چه چیزی در آجیل وجود دارد که آن را مفید میکند؟
• چربیهای تک سیر و چند سیر نشده
• ویتامینهای مختلف
• فیبر
• آنتیاکسیدان
• دیگر مواد فعال زیستی
اطلاعات شیوه زندگی و رژیم غذایی بیش از 120 هزار هلندی بین 55 تا 69 سال در سال 1986 جمعآوری شد و نتیجه نشان میداد مرگ و میر در میان این افراد 10 سال به تاخیر افتاده است.
مرگ زودرس به دلایل سرطان، دیابت، بیماریهای عصبی و تنفسی در میان افرادی که آجیل مصرف میکنند کمتر است.
در واقع مصرف آجیل میتواند:
• 45 درصد مرگ در اثر بیماریهای عصبی را کاهش دهد.
•39 درصد مرگ در اثر بیماریهای تنفسی را کاهش دهد.
• مرگ در اثر دیابت را 30 درصد کاهش دهد.
پرفسور پیت فن دن برانت، ریاست این مطالعه که در مجله بینالمللی اپیدمیولوژی منتشر شده درباره میزان مصرف آجیل و تاثیر آن بر عقب افتادن مرگ میگوید: خطر دچار شدن به مرگ زودرس با مصرف میانگین 15 گرم آجیل یا بادامزمینی در روز به طور قابل توجهی پایین میآید.
بعلاوه بانوانی که آجیل بیشتری مصرف میکنند و سبزیجات و میوههای بیشتری میخورند، لاغر اندامتر هستند.
منبع: BBC
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: