نام نسرین ثامنی برای اهالی ادبیات نام تازه‌ای نیست، هر چند به گفته خودش جریان ادبیات در 3 دهه اخیر هیچ‌گاه آن‌طور که باید او را جدی نگرفت، اما نقش او در این سه‌دهه در ادبیات ایران بر هیچ‌کس پوشیده نیست. خلق بیش از 70 اثر داستانی در این مدت شاید بهترین مثال برای این اتفاق باشد؛ اما همواره آثار او با برچسب «ادبیات عامه پسند» به حاشیه رانده شد، فارغ از این که این گونه از ادبیات جزئی از جریان ادبی ایران بوده و هست و اتفاقا هواداران بیشتری داشته است.
کد خبر: ۳۸۱۳۵۱

در ادبیات کشورهای دیگر هم ادبیات عامه پسند بسیار پر طرفدار است و جایگاهی مخصوص به خود دارد. هر چند کتاب‌های عامه پسند بیشتر نقش سرگرمی را بازی می‌کنند اما در همین ژانر، نویسندگانی متعدد با ادبیاتی منسجم، داستان‌های پر کشش، جذاب و غیر تکراری را خلق کرده‌اند.

یکی از آنها نسرین ثامنی است که بتازگی کتاب «شب آفتابی»اش توسط نشر آموت منتشر شده و در همین فاصله کم انتشار، از آن استقبال خوبی شده است.

این رمان ماجرای مرد نقاشی است که یک آتلیه‌ نقاشی دارد و هنرجویانی نزد او نقاشی یاد می‌گیرند و دختری که از او 20 سال جوان‌تر است، عاشق استادش می‌شود و مرد نقاش که به همسر و زندگی‌اش وفادار است، دست رد به سینه‌ معشوقه‌ جوانش می‌زند و ماجراهای دیگری اتفاق می‌افتد.

نسرین ثامنی در همه این سال‌ها پرکارترین نویسنده زن پس از انقلاب بوده است. جوانان دیروز که با خواندن آثاری چون « گلی در شورزار» نوشته این نویسنده، رمان خوان شده‌اند، حالا در میانسالی به سر‌می‌برند. نسرین ثامنی آرزو دارد نسرین ثامنی باقی بماند و هرگز مانند دیگری نباشد. او راوی رنج‌های نهفته انسان‌ها بوده است.

«شب آفتابی» به گمان این نویسنده، متفاوت‌ترین رمان اوست.

میثم اسماعیلی / گروه فرهنگ و هنر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها