در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
طرز تهیه: ابتدا گوشت را در روغن سرخ کرده و سپس پیاز را به آن اضافه میکنیم تا خوب سرخ شود. پس از آن رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و سرخ میکنیم. زمانی که مواد خوب سرخ شد آب را به آن اضافه کرده تا گوشت خوب پخته شود. بعد از پخته شدن گوشت، برنج را به آن اضافه کرده و میگذاریم تا به مدت یک ساعت با شعله کم برنج دم بکشد.
سالاد زمستانی
مواد لازم: سیبزمینی پخته: یک عدد متوسط، خیار شور خرد شده: یک پیمانه، لوبیا چیتی پخته: یک پیمانه، هویج پخته و خرد شده: 3 عدد، لبوی پخته و ریزشده: یک و نیم پیمانه، نخودفرنگی پخته: نیم پیمانه، تخممرغ پخته: 2 عدد، کاهو: به میزان دلخواه، سس مایونز یا ماست ـ سرکه یا آبلیمو: به مقدار کافی، نمک.
طرز تهیه: ابتدا کاهوها را تمیز شسته و به اندازه دلخواه خرد میکنیم. سایر مواد را نیز خرد کرده و به کاهوها اضافه میکنیم. در مرحله بعد، سس مایونز (یا ماست)، آبلیمو یا سرکه و نمک را هم به آنها اضافه میکنیم. این مخلوط را به خوبی هم میزنیم تا آماده مصرف شود. برای تزئین هم میتوانیم تعدادی زیتون و چند برش گوجهفرنگی روی آن بگذاریم.
آش ماش
مواد لازم: پیاز: متوسط 2 عدد، ماش: یک و نیم پیمانه، برنج: یک چهارم پیمانه، شلغم: 4 عدد متوسط، نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم.
طرز تهیه: پیازها را پوستکنده و خلالی میکنیم. سپس آنها را با کمی روغن سرخ کرده و وقتی پیازها طلایی شد، ماش و برنج شستهشده را با مقداری آب به پیاز داغ اضافه میکنیم. حالا شلغمها را پوست گرفته و نگینی میکنیم. شلغمهای نگینی را داخل آش ریخته سپس فلفل و زردچوبه را هم به آن اضافه میکنیم و میگذاریم بپزد. بعد از پخته شدن، نمک را به آن اضافه کرده و بعد از چند دقیقه آش ما حاضر است.
این آش در فصل سرد زمستان غذایی لذیذ و مقوی برای افراد خانواده است؛ بخصوص کودکان و کسانی که سرما خوردهاند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: