• 0

مطبخ

چکدرمه؛ غذايي ترکمني

دوشنبه 29 آذر 1389 ساعت 19:00

طرز تهیه: ابتدا گوشت را در روغن سرخ کرده و سپس پیاز را به آن اضافه می‌کنیم تا خوب سرخ شود. پس از آن رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و سرخ می‌کنیم. زمانی که مواد خوب سرخ شد آب را به آن اضافه کرده تا گوشت خوب پخته شود. بعد از پخته شدن گوشت، برنج را به آن اضافه کرده و می‌گذاریم تا به مدت یک ساعت با شعله کم برنج دم بکشد.

سالاد زمستانی

مواد لازم: سیب‌زمینی پخته: یک عدد متوسط، خیار شور خرد شده: یک پیمانه، لوبیا چیتی پخته: یک پیمانه، هویج پخته و خرد شده: 3 عدد، لبوی پخته و ریزشده: یک و نیم پیمانه، نخودفرنگی پخته: نیم پیمانه، تخم‌مرغ پخته: 2 عدد، کاهو: به میزان دلخواه، سس مایونز یا ماست ـ سرکه یا آبلیمو: به مقدار کافی، نمک.

طرز تهیه: ابتدا کاهوها را تمیز شسته و به اندازه دلخواه خرد می‌کنیم. سایر مواد را نیز خرد کرده و به کاهوها اضافه می‌کنیم. در مرحله بعد، سس مایونز (یا ماست)، آبلیمو یا سرکه و نمک را هم به آنها اضافه می‌کنیم. این مخلوط را به خوبی هم می‌زنیم تا آماده مصرف شود. برای تزئین هم می‌توانیم تعدادی زیتون و چند برش گوجه‌فرنگی روی آن بگذاریم.

آش ماش

مواد لازم: پیاز: متوسط 2 عدد، ماش: یک و نیم پیمانه، برنج: یک چهارم پیمانه، شلغم: 4 عدد متوسط، نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم.

طرز تهیه: پیازها را پوست‌کنده و خلالی می‌کنیم. سپس آنها را با کمی روغن سرخ کرده و وقتی پیازها طلایی شد، ماش و برنج شسته‌شده را با مقداری آب به پیاز داغ اضافه می‌کنیم. حالا شلغم‌ها را پوست گرفته و نگینی می‌کنیم. شلغم‌های نگینی را داخل آش ریخته سپس فلفل و زردچوبه را هم به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم بپزد. بعد از پخته شدن، نمک را به آن اضافه کرده و بعد از چند دقیقه آش ما حاضر است.

این آش در فصل سرد زمستان غذایی لذیذ و مقوی برای افراد خانواده است؛ بخصوص کودکان و کسانی که سرما خورده‌اند.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 670819387454502807
برچسب‌ها :
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی: