یک متخصص تغذیه گفت: در دوران بارداری ممکن است ذائقه مادر تغییر کرده و بی‌اشتها یا پراشتها شود که اگر اشتهای مادر بیشتر از دوران پیش از بارداری باشد لازم است که از مصرف غذاهای پرچرب (نظیر لبنیات‌ پرچربی)، پرحجم، غذاهای سرخ شده و هله هوله در بین وعده‌های غذایی خودداری شود.
کد خبر: ۲۶۵۴۶۳

دکتر انصاری در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: زنان زیر 18 سال یا بالای 36 سال، زنان دارای بیماری‌های خاص، زنان دارای فواصل بارداری کمتر از 2 سال یا مادرانی که بیش از 3 بارداری را تجربه می‌کنند، از گروه‌هایی هستند که از نظر تغذیه‌ای به توجه بیشتری نیاز دارند.

وی افزود: در صورتی که مادری با داشتن یکی از این شرایط باردار شود، تا 4 ماه نخست به علت تقسیمات سلولی جنین، نیاز به تامین ریزمغذی‌هایی نظیر آهن، ید و ویتامین A دارد که توجه به تامین این مواد از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی عنوان کرد: در سه ماهه دوم و سوم بارداری تامین انرژی و پروتئین بیشتر از تامین ریزمغذی‌ها مورد توجه است و باید از میان‌وعده‌هایی که حاوی سه گروه غذایی باشد ، میان‌وعده‌های شامل شیر ، میوه ، خرما یا گوجه‌فرنگی، نان و پنیر استفاده ‌شود. در این دوره مصرف 3 تا 5 وعده میوه و سبزی در حد 100 تا 150 گرم از میوه‌های تازه و فصلی لازم است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها