• 0 0
  • 0

افزایش 20 درصدی سطح زیر کشت لوبیا در چهارمحال و بختیاری

شنبه 18 خرداد 1398 ساعت 10:03
امسال کشت لوبیا درمزارع چهارمحال و بختیاری 20 درصد افزایش یافته است.

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صداوسیما،معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: کشت لوبیا ازاردیبهشت ماه در سطح 4 هزارو900هکتار اززمین های کشاورزی استان آغاز شدوهم اکنون پایان یافت.

حمیدرضا دانش گفت: افزایش سطح نزولات جوی و مقرون به صرفه بودن کشت این محصول برای کشاورزان از دلایل افزایش سطح زیر کشت این محصول به شمار می‎رود.

وی گفت: شهرستان‌های شهرکرد، لردگان، کیار و بروجن عمده‌ترین مناطق کشت لوبیا در استان است.

دانش افزود: در نظر گرفتن اصول فنی کشت، تاریخ مناسب کشت، آماده‌سازی به موقع زمین، استفاده از کشت مکانیزه و استفاده بهینه از مواد کودی از عمده عوامل افزایش تولید لوبیا است که انتظار می‌رود با پیش‌بینی‌های انجام شده در سال جاری به طور متوسط از هر هکتار 2.8 تن لوبیا برداشت شود.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 3771620123603311658
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی: