به گزارش جام جم آنلاین،اکرم میرحسینی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما با بیان این مطلب افزود: این وعده ها شامل افطار، شام و سحر است، و صرف غذا در دفعات کمتر از 2 بار در سال هایی که ماه مبارک رمضان در فصل تابستان است، توصیه نمی شود.
وی گفت: بهتر است غذای مصرفی در وعده سحری خصوصیات و ویژگی وعده ناهار را داشته باشد، تا از ایجاد گرسنگی در طول روز پیشگیری شود.
میرحسینی افزود: با توجه به ساعت صرف افطار و فاصله آن تا وعده ی سحری، می توان ساعتی پس از افطار وعده غذایی مانند شام سبک صرف کرد؛ که این به وضع خود شخص و تمایل او به صرف غذا بستگی دارد.
وی مصرف غذاهای سبک و مختصر شامل گروه های غذایی شیر و لبنیات، شیر و ماست و پنیر، میوه و سبزی، نان و غلات (برنج و نان) در هنگام افطار را توصیه کرد و گفت: علاوه براین گروه غذایی، مصرف شیر گرم، فرنی و شیر برنج، استفاده از مواد غذایی آبکی مثل سوپ کم چرب، آش کم حبوبات، حلیم بدون روغن(حلیم منبع خوبی از مواد نشاسته ای، فیبر، پتاسیم و منیزیوم است) و همچنین مایعات به هنگام افطار و سحر، موجب حفظ تعادل آب و مواد معدنی فرد روزه دار می شود.
وی به استفاده از سبزی و میوه در هنگام افطار و همچنین در فاصله بین افطار تا سحر، به دلیل دارا بودن مقدار زیادی آب و فیبر اشاره کرد و افزود: مصرف این مواد غذایی برای دستگاه گوارش بسیار مفید و مانع بروز یبوست می شود.
این استاد دانشگاه گفت: سبزی ها با دارا بودن مواد مغذی مختلف و آب، علاوه بر تأمین ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن، از تشنگی فرد در طول روز جلوگیری می کند.
وی به نامناسب بودن مواد غذایی شیرین در وعده سحری اشاره کرد و افزود: مصرف مواد غذایی شیرین با تحریک انسولین، موجب ورود قند خون به داخل سلول ها و در پی آن کاهش قند خون می شود، بنابراین مصرف مواد غذایی شیرین و حاوی قندهای ساده مثل شیرینی و شکلات در وعده سحری، موجب گرسنگی زود هنگام می شود.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد