میتسوبیشی شرکتی ژاپنی است که در صنایع مختلفی از جمله صنعت خودروسازی فعالیت دارد و هرچند که نسبت به دیگر شرکت ژاپنی یعنی تویوتا در سطح پایین­ تری قرار می گیرد اما مطمئناً جایگاهی بالاتر از بسیاری محصولات موجود در بازار دارد.
کد خبر: ۱۰۲۱۷۳۶
محصولات میتسوبیشی در بازار ایران را بشناسید +عکس

به گزارش جام جم آنلاین، میتسوبیشی شرکتی ژاپنی است که در صنایع مختلفی از جمله صنعت خودروسازی فعالیت دارد و هرچند که نسبت به دیگر شرکت ژاپنی یعنی تویوتا در سطح پایین­ تری قرار می گیرد اما مطمئناً جایگاهی بالاتر از بسیاری محصولات موجود در بازار دارد.

اگر قصد خرید خودرو دارید و تابه‌حال انتخاب خود را نهایی نکرده ­اید، این مطلب را به‌دقت مطالعه کنید چراکه می ­تواند گزینه ­های مناسبی پیش رویتان قرار دهد.

میتسوبیشی دارای 6 محصول مختلف در بازار ایران بوده که شامل پاجرو چهار درب، پاجرو دو درب، اوتلندر، ASX، میراژ و لنسر است.

پاجرو

همان‌طور که اشاره گردید این خودرو دارای دو مدل 4 درب و 2 درب است که با جعبه دنده های دستی و خودکار در بازار موجود است. پاجرو همانند سایر SUV ها بسیار تنومند است و هنگام رانندگی با آن، این را حس خواهید کرد. این خودرو دارای چراغ جلوی بزرگ زنون، ورودی هوا و پله برای ورود به خودرو بوده و می­توان گفت که مدل 4 درب آن، هیبتی بزرگ‌تر از خودروهای آئودی Q5 و بی ام دبلیو X3دارد.

داخل خودروی پاجرو، بیشتر از آنکه بخواهد زیبا باشد، بر روی کارایی تاکید شده است. کنسول وسط این خودرو بزرگ است ولی هنگام رانندگی حس خواهید کرد که همه‌چیز سر جای خودش قرار دارد. مواد استفاده‌شده در داخل پاجرو نیز بسیار باکیفیت هستند.

اوتلندر

کراس­ اووری دیگر از این کمپانی ژاپنی که شاید بتواند نقش ناجی آن را بازی کند. اوتلندر 2016 نسبت به مدل 2014 تغییرات زیادی کرده است و همه این تغییرات نیز در راستای دستیابی به سهمی کوچک از بازار بزرگ کراس ­اوورها بوده است. هرچند باید اذعان داشت که اوتلندر آن‌چنان‌که باید زیبا نیست.

مقدار مصرف سوخت خودرو 9.1 لیتر در هر 100 کیلومتر و در خارج از شهر هست و ذکر این نکته ضروری است که حجم باک این خودرو فقط 62 لیتر است که این حجم نسبت به جثه بزرگ خودرو اندکی کوچک به نظر می­ آید.

لنسر

این خودروی ژاپنی نسبت به تولیدات داخلی که اکثراً از قطعات چینی و باکیفیت پایین استفاده می­شود، خودرویی بسیار باکیفیت محسوب می­شود. تیپ پایه این خودرو از پیشرانه ١,٦ لیتری ١١٥ اسب بخاری با حداکثر گشتاور ١٥٤ نیوتون‌متر بهره می‌برد و گیربکس آن ٥ سرعته دستی است.

بنا به ادعای میتسوبیشی مصرف سوخت این مدل تنها ٥.٧ لیتر در ١٠٠ کیلومتر بوده و اصلی‌ترین رقبای آن خودرو‌هایی نظیر هیوندای اکسنت، ام‌جی ٣٥٠، تویوتا یاریس و ... خواهند بود که دراین‌بین لنسر ١.٦ لیتری با گیربکس دستی هم از مزیت قیمت و هم از مزیت مشخصات فنی بهره می‌برد. تیپ فول این خودرو از موتور ۱.۸ لیتری استفاده می‌کند. این پیشرانه توانایی تولید حداکثر قدرت ۱۴۳ اسب بخار را داراست و این قدرت از طریق گیربکس اتوماتیک CVT ساخت میتسوبیشی به محور جلو منتقل می‌شود. مصرف سوخت این مدل در سیکل ترکیبی به ۷.۹ لیتر می‌رسد و صفر تا صد کیلومتر را در مدت‌زمان ۱۱ ثانیه می‌پیماید.

ASX

میتسوبیشی ASX خودروی اسپرتی است که قیمت بسیار مناسبی نسبت به رقبای خود دارد. ولی می­‌توان گفت که این تنها نقطه قوت این خودرو است. این خودروی شاسی‌بلند متوسط، نسبت به رقبای هم‌کلاس خود، کند، پرسروصدا و رانندگی سفتی دارد. ASX تولیدشده با استفاده از طراحی جلوی مورب کوسه‌ای شکل، تزئینات داخلی با وضعیت قرارگیری مناسب، برای حداکثر کارایی باعث شده است که این خودرو از یک خودروی اسپورت به یک خودروی خانواده تبدیل شود.

قسمت بیرونی میتسوبیشی ASX به همراه طراحی جلو تا عقب شیب‌دار و کوسه‌ای شکل؛ طرح لبه ­های منحصربه‌فرد، و طراحی داخلی خوب باعث ایجاد انقلاب ظاهری کوچکی در این خودرو شده است. البته گفتنی است که مشکل در فروش خودرو در مورد این اتومبیل یکی از معضلات مشهور است و خریداران آن نمی‌توانند آن را به قیمت مناسب به فروش برسانند که شاید ریشه در خدمات پس از فروش محدود آن داشته باشد.

میراژ

میراژ با توجه به آنکه از استقبال خوبی در تولیدات سال­ های اولیه خود مواجه نشد اقدام به تغییراتی در ظاهر و داخل خودرو نموده است. این هاچبک ژاپنی با چراغ‌های زنون و روز روشن LED ، شیب خطوط بدنه به همراه رینگ‌های آلومینیومی 15 اینچی از شکوه خاصی نسبت به مدل­های قبل برخوردار هست.

میراژ تولید سال 2017 در نمای داخل تغییرات فراوانی نداشته است و عمده تغییرات متوجه چیدمان دکمه‌های کنسول و دسترسی آسان‌تر ، تریم مشکی صندلی‌ها و داشبورد با طرح جدید ، رودری های مشکی با طرح مشکی پیانویی ، دسته‌دنده چرم و ... اشاره نمود.

*میلیون تومان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها