به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، محققان آژانس بین المللی تحقیقات سرطان سازمان بهداشت جهانی در لیون نتایج ارزیابی بیش از 800 تحقیق درباره ارتباط گوشت و سرطان را منتشر کردند.
بر اساس این ارزیابی گوشت فرآوری شده در کنار سیگار در گروه «سرطان زا» و گوشت قرمز در گروه «احتمالاً سرطان زا» قرار گرفته است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد