چای سبز و عصاره آن برای درمان سرطان و همچنین بیماری‌های دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما دانشمندان تلاش کرده‌اند توضیح دهند چگونه چای سبز و عصاره آن سبب کاهش خطر ابتلا به سرطان و کاهش رشد سلول‌های سرطانی می‌شود.
کد خبر: ۶۹۰۲۳۹
چای سبز خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد

تحقیقات دانشمندان حاکی از آن است که «EGCG»، ترکیبات بیولوژیک فعال در چای سبز، با سرکوب آنزیم مرتبط با سرطان لوزالمعده، LDHA، متابولیسم سلول‌های سرطانی را تغییر می‌دهد.

پژوهشگران همچنین دریافتند اگزامات، داروی مهارکننده آنزیم که برای کاهش میزان فعالیت «LDHA» مورد استفاده قرار می‌گیرد، به همان شیوه عمل می‌کند. این دارو سیستم سوخت و ساز سلول‌ های سرطانی را مختل می‌کند.

به گفته «وای ننگ لی»، نویسنده تحقیقات از مرکز زیست پزشکی لس آنجلس آمریکا، دانشمندان بر این باور بودند که برای درمان سرطان به یک مکانیزم مولکولی نیاز است، اما این تحقیق نشان می‌دهد که می‌توان با تغییر سیستم سوخت و ساز بدن، سلول‌های سرطانی را از بین برد.

محققان با استفاده از روش متابولیکی پیچیده، دریافتند که «EGCG» در تعادل میزان گردش مولکول در یک مسیر متابولیکی در طول جریان سوخت و ساز شبکه‌های سلولی اختلال ایجاد می‌کند.

بر اساس این یافته‌ها، محققان به این نتیجه رسیدند که «EGCG» و داروی اگزامات خطر ابتلا به سرطان را با سرکوب فعالیت آنزیم «LDHA» و برهم زدن تعادل سوخت و ساز سلول‌های سرطانی، کاهش می‌دهد.(ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها