طرز تهیه:
سیبزمینیها را نگینی خرد کنید. ترهفرنگی را هم خوب بشویید و حلقهای برش بزنید. پیازها را خرد کنید و در یک قابلمه مناسب روغن بریزید و آنها را تفت دهید. ژامبون ها را هم خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و بعد ترهفرنگی و سیبزمینی خرد شده و قارچ را هم افزوده و این مواد را خوب تفت داده و مخلوط کنید. در مرحله بعد آب مرغ و مقداری آب آشامیدنی اضافه کرده و برگ بو را درون مواد سوپ انداخته و بگذارید 30 دقیقه با حرارت ملایم پخته شود. وقتی سوپ به غلظت کافی رسید، برگ بو را در آورید. نمک و فلفل را اضافه کنید و سوپ را در ظرف مناسبی بکشید و خامه را هم روی سوپ بریزید.
(چاردیواری، ضمیمه دوشنبه جام جم)
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با جام جم آنلاین:
یک تحلیلگر مسائل سیاسی در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی هیات رئیسه مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در گفتوگوی «جامجم» با لیلا حسیننیا شاعر بررسی شد
یک تحلیلگر مسائل سیاسی در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح کرد