افزایش صادرات؛ استراتژی مناسب برای توسعه صنعت مبل عطاآباد
رئیس کمیسیون حمل و نقل، ترانزیت و لجستیک اتاق بازرگانی گرگان عنوان کرد؛

افزایش صادرات؛ استراتژی مناسب برای توسعه صنعت مبل عطاآباد

رئیس اتاق بازرگانی گرگان:

بخش خصوصی نیاز به همدلی قوای سه گانه دارد

یوسفی، رئیس اتاق بازرگانی گرگان گفت: اتاق بازرگانی دیده بان فضای کسب وکار و پارلمان بخش خصوصی است و این بخش نیاز به همدلی و همراهی قوای سه گانه دارد.
یوسفی، رئیس اتاق بازرگانی گرگان گفت: اتاق بازرگانی دیده بان فضای کسب وکار و پارلمان بخش خصوصی است و این بخش نیاز به همدلی و همراهی قوای سه گانه دارد.
کد خبر: ۱۴۴۸۸۳۴
نویسنده شبیر دائمی

به گزارش جام جم  آنلاین از گرگان امیر یوسفی در نشست هم اندیشی با منتخبین مردم استان گلستان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مهمترین رسالت اتاق بازرگانی استفاده بهینه از طریق امکانات و مزیتهای نسبی کشور و بسترسازی برای رشد و توسعه اقتصادی و کسب درآمدهای ارزی از صادرات محصولات تولید شده در داخل است.

رییس اتاق بازرگانی گرگان افزود: این مهم زمانی امکان‌پذیر خواهد بود که مجلس، دولت و قوه قضائیه، بخش خصوصی را جدی بگیرند و در کنارش باشند.

 یوسفی بیان کرد: ۱۰ کمیسیون برای احصاء و پیگیری مشکلات بخشهای مختلف اقتصادی در اتاق تشکیل شده است.

یوسفی ضمن اشاره به ظرفیت های شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی، گفت: وظیفه شورای گفتگو احصاء پیگیری قوانین، مقررات و بخشنامه و رویه های مخل کسب و کار است.

وی افزود: به منظور تسهیل در روند کاری تولیدکنندگان و بازرگان مرکز مشاوره کسب وکار در اتاق راه اندازی کردیم و مشاورین حوزه های مالیاتی، تامین اجتماعی، صنعت، بانکی و حقوقی در آن مستقر هستند.

یوسفی اظهار کرد: در اتاق گلستان مرکز پژوهشهای اقتصادی تاسیس شده که ارتباط خوبی با دانشگاهها و مراکز پژوهش دارند.

رئیس اتاق بازرگانی گرگان گفت: تنش های آبی ، قیمت های دستوری به ویژه در محصولات کشاورزی ، مشکلات سر راه برگشت ارز صادر کنندگان ، عدم تامین سرمایه در گردش بانک ها ، پایین بودن سقف تسهیلات بانکی در استان ، کمبود امکانات مرزی در منطقه آزاد اینچه برون و ناترازی در زیرساخت ها ، عدم وجود پایانه صادراتی در گلستان و کمبود صنایع تبدیلی فرآورده های کشاورزی در استان از مهمترین مشکلات سر راه فعالان اقتصادی ، تولید کنندگان و تجار و بازرگانان است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها