در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گروه غذا: مرغ
برنج را می جوشانیم و در آبکش می ریزیم برنج آبکش شده را برای دم کردن با مرغ کنار می گذاریم
مرغ را تکه تکه کرده و با ۱ لیوان آب و ۱ عدد پیاز و کمی زردچوبه آب پز می کنیم سپس در کمی روغن سرخ می کنیم
روغن را در ماهیتابه می ریزیم پیاز را در آن تفت میدهیم تا طلایی شود سپس کنار هم می گذاریم ،سیب زمینی را تکه های مربع شکل می بریم و در روغن سرخ میکنیم
کشمش را در کمی روغن به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت میدهیم روغن را در دیگ می ریزیم چند کفگیر برنج روغن می ریزیم سپس مرغ سرخ کرده را روی برنج می گذاریم پیاز سرخ شده با سیب زمینی و کشمش و هل، دارچین، تخم گشنیز، لپه، فلفل سیاه را لابه لای برنج می پاشیم باقی برنج را در دیگ می ریزیم و روی آن را زعفران حل شده میدهیم
دیگ را روی آتش تند می گذاریم تا دم بالا بدهد آنگاه آتش را کم میکنیم و روی دیگ را دم کنی می گذاریم و در را می بندیم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: