افزایش میزان اسیدهای چرب امگا 3 در خون بیماران همودیالیزی موجب کاهش چشمگیر خطر ایست قلبی در این بیماران میشود.
اسیدهای چرب امگا 3 در مواد مغذی مختلف از جمله روغن ماهی یافت میشود و به همین علت رژیم غذایی مناسب یکی از فاکتورهای اصلی برای نجات بیماران همودیالیزی محسوب می شود.
محققان دانشگاه ایندیانا در یک تحقیق دریافتند که نرخ نجات بیماران همودیالیزی در طول سال اول بیماری تنها 35 درصد بوده و احتمال ابتلای این افراد به ایست قلبی در چند ماه ابتدای درمان بسیار بالا و چیزی حدود هفت درصد است.
ایست قلبی معمولاً در اثر اختلال در پالسهای الکتریکی قلب ایجاد شده و منجر به توقف ضربان قلب و جریان خون در بدن بیمار میشود.
این اختلال میتواند موجب بیهوشی، اختلال در تنفس و پس از چند دقیقه موجب مرگ بیمار شود.(ایرنا)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد