در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیدجمال سجادی پور در گفتگو با مهر اظهار داشت: شهرستانهای طبس و بهاباد مناطق عمده تولید این محصول در استان یزد به شمار می روند و این محصول در شهرستانهای مهریز، یزد، صدوق و اردکان نیز به صورت پراکنده کشت می شود.
سجادی پور با بیان اینکه برداشت این محصول از اواسط آبان ماه آغاز شده و تا نیمه آذرماه ادامه خواهد داشت، عنوان کرد: محصول برداشت شده علاوه بر مصرف داخلی به کشورهای اروپایی، آسیای میانه و حوزه خلیج فارس صادر می شود.
وی یادآور شد: محصول زعفران امسال به دلیل سرمازدگی سالهای گذشته کاهش چشمگیری داشته است و در بسیاری مناطق میزان برداشت به میزان 50 درصد کاهش یافته است.
سجادی پور با بیان اینکه بهاباد عمده ترین منطقه زیرکشت محصول زعفران در استان یزد است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 275 هکتار از مزارع این شهرستان به کشت زعفران اختصاص دارد که از این میزان سطح زیرکشت 145 هکتار بارور و بقیه غیربارور است.
وی با بیان اینکه از هر هکتار سطح زیرکشت زعفران در این منطقه پنج کیلوگرم زعفران خشک برداشت می شود، اظهار داشت: پیش بینی میشود زعفران کاران بهابادی امسال 251 کیلوگرم زعفران از مزارع خود برداشت کنند.
این مسئول یادآور شد: البته محصول زعفران امسال در بهاباد به دلیل خشکسالی و سرمازدگی سالهای گذشته با کاهش 65 درصدی روبروست.
زعفران گیاهی کم آب خواه و با بازدهی هفت ساله است که برای بازدهی مجدد آن پس از هفت سال باید پیاز آن جابجا شود.
کشت زغفران هر سال در شهریور و برداشت آن در اواخر آبان ماه انجام می شود.
استان یزد پس از استانهای خراسان جنوبی و رضوی، رتبه سوم تولید زعفران در کشور را داراست اما به لحاظ مرغوبیت محصول در رتبه دوم بعد از خراسان جنوبی قرار دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: