مدیر صنایع و معادن در جریان بازدید از 3کارخانه بزرگ در ورامین اعلام کرد: اگر لایحه
کد خبر: ۱۷۱۴۷
تجمیع عوارض در مجلس تصویب شود، بعید می دانم مسوولان اجازه واردات خودرو را بدهند. به گزارش ایرنا، مهندس اسحاق جهانگیری افزود: با واردات خودرو به کشور، خودروسازان داخلی دچار ضرر و زیان فراوان خواهند شد.
عبداللهی : نباید یک صنعت
به طور انحصاری در کشور تقویت شود

همچنین رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس درباره این لایحه گفت : نباید تنها به علت خارج نشدن شرکتهای خودروسازی از شمول این لایحه ، منافع ملی کشور تحت تاثیر قرار گیرد. رضا عبداللهی تاکید کرد: نباید اجازه دهیم یک صنعت به طور انحصاری در کشور تقویت شود؛ زیرا ادامه چنین رویه ای یقینا باعث کاهش انگیزه در دیگر صاحبان صنایع کشور نظیر نساجی و حتی کشاورزی خواهد شد. به گفته وی ، با توسعه صنعتی در صنایع خودرو می توان با ممانعت از خروج سالانه یک میلیارد دلار ارز از کشور برای خرید بنزین ، در جهت تولید و اشتغالزایی اهتمام ورزید. همچنین وی اظهار کرد: افزایش حقوق گمرکی از یک درصد به 4درصد در لایحه تجمیع عوارض ، منجر به حمایت از تولیدات داخلی کشور خواهد شد. به گفته او، براساس این لایحه ، تمامی کالاهای وارداتی به داخل کشور، از جمله کالاهای اساسی نظیر گندم و برنج که از معافیت مالیاتی برخوردار بودند، مشمول مالیات خواهند شد. وی با اظهار گلایه از کسانی که با مصاحبه و اظهارنظرهای غیرکارشناسی ، در خصوص این لایحه ، ذهن تولیدکنندگان داخلی را مغشوش می کنند، گفت : مجلس در این لایحه تنها حقوق گمرکی را تغییر داده ، در حالی که هیات دولت با توجه به اختیارات قانونی ، می تواند نگرانی تولیدکنندگان را رفع کند. نماینده مردم ماهنشان در مجلس افزود: وزیران امور اقتصادی و دارایی ، بازرگانی ، صنایع و معادن و جهاد کشاورزی می توانند سود بازرگانی را از صفر تا 200درصد متناسب با کالا و با در نظر گرفتن منافع کشور تعیین کنند.
کارخانه های فولاد تعطیل می شوند
عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گفت : لایحه تجمیع عوارض ، موجب تعطیلی کارخانه های فولاد و از بین رفتن اشتغال ایجاد شده در این صنعت می شود. حسن مصیب زاده گفت : لایحه تجمیع عوارض ، واردات را آسان کرده است و واردکنندگان می توانند با پرداخت کمترین تعرفه ، هر کالایی را که می خواهند، وارد کنند. وی ، آزادسازی واردات فولاد بدون داشتن یک تعرفه منطقی را در شرایط فعلی به صلاح ندانست و تصریح کرد: این لایحه تمام سرمایه گذاری هایی را که بخش خصوصی در صنعت فولاد انجام داده ، به هدر خواهد داد و صنعت فولاد را به مرحله ورشکستگی خواهد کشاند. وی با بیان این که در لایحه تجمیع عوارض ، میزان تعرفه واردات بر کالاهای وارداتی 4درصد در نظر گرفته شده ، خواستار اعمال تعرفه 35درصدی مانند سایر نقاط جهان ، بر واردات محصولات فولادی به کشور شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها