طرز تهیه:
مقداری روغن در تابه ریخته پیاز را اضافه کرده تا کاملا تفت بخورد. سپس گوشت چرخ شده را اضافه می کنیم سپس سبزی معطر، فلفل سیاه، زردچوبه، رب گوجه و زرشک را داخل مواد می ریزیم و به هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند. نمک را به میزان لازم اضافه کرده و در مرحله آخر آب را به آن اضافه می کنیم تا سس کاملا آماده شود. برنج را در ظرفی ریخته و تخم مرغ، زردچوبه، فلفل و مقداری نمک در آن ریخته و آن را ورز می دهیم. برنج آماده شده را کمی پهن می کنیم و از مواد گوشت داخل آن می ریزیم و تقریبا به صورت کوکو گرد می کنیم و در آرد سوخاری می زنیم و در نهایت آن را در روغن تفت داده و با لیمو و سبزی تزئین می کنیم.
منبع: شبکه استانی مرکز لرستان
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد