جام جم سرا:
طرز تهیه:
سویا را برای چند ساعت در آب خیس کنید و سپس در تنظیف بریزید تا آب آن کاملاً گرفته شود. در ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و سیب زمینی، جعفری و گشنیز را اضافه کرده، خوب مخلوط کنید. تخم مرغ، ادویه و آرد سوخاری را به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید طوری که مواد کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند (در صورت نیاز می توان سویا را همراه سیب زمینی و پیاز چرخ کرد و آب اضافه آن را جدا کرد).
در تابه ای مناسب روغن را داغ کنید و از مخلوط مواد به اندازه کف دست بردارید و به صورت گلوله دربیاورید. آن را در آرد سوخاری بغلتانید و سپس دو طرف آن را داخل تابه سرخ کنید(عصر ایران)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: