برای استفاده از ظروف نچسب در پختوپز چه نکاتی را باید رعایت کنیم
۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۶
بیتردید موقع آشپزیکردن و پختوپز غذا،بهخصوص سرخکردن غذاهایی مانند کوکو و کتلت هیچ چیزی به اندازه چسبیدن غذا به ماهیتابه ناخوشایند نیست.چسبیدن غذا،هم شکل و شمایل غذایی را که پختهایم از بین میبرد و هم میتواند روی مزه آن تاثیر منفی بگذارد،به همین خاطر است که اغلب ما ترجیح میدهیم برای سرخکردن این نوع غذاها یا حتی پختن پلو و غذاهایی که ترجیح میدهیم قالبی در بیاید از ظروف نچسب یا تفلون استفاده کنیم؛ قابلمهها و ماهیتابههایی که اگرچه کارما رابرای پختوپزبسیار آسان میکند،اما کارشناسان استفاده از آنهارا زیادتوصیه نمیکنندبهخصوص اگر این تفلونها خط وخش بردارد.