• 1 0
  • 0

کاهش ابتلا به بیماری قلبی با مصرف روزانه امگا ۳

سه شنبه 14 آبان 1398 ساعت 15:40
مصرف روزانه مکمل امگا ۳ خطر ابتلا به بیشتر بیماری‌ قلبی را کاهش می‌دهد.

به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، اسیدهای چرب امگا ۳ برای سلامت انسان ضروری تشخیص داده شده‌اند اما بدن قادر به تولید آن‌ها نیست و بنابراین لازم است از طریق منابع غذایی مانند روغن ماهی از جمله ماهی سالمون و تن -- گیاهان و مغز خشکبار و مکمل های غذایی تامین شود.

این مطالعه جدید حاوی بزرگترین و جدیدترین داده هایی است که به بررسی ارتباط میان مصرف مکمل روغن ماهی و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی پرداخته است.

محققان در این مطالعه داده‌های ۱۳ آزمایش را در سرتاسر جهان در خصوص ۱۲۰ هزار فرد بالغ مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.

این مطالعه نشان می‌دهد افرادی که روزانه ۸۴۰ میلی گرم از مکمل های امگا ۳ دریایی مصرف کرده‌اند، موفق شده‌اند خطر ابتلا به بیشتر موارد بیماری‌های قلبی عروقی از جمله سکته قلبی، مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی عروقی و مرگ و میر ناشی از ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را کاهش دهند.

این مطالعه همچنین نشان می‌دهد که هر چه دوز مصرفی مکمل‌های امگا ۳ بیشتر باشد، فواید قلبی و عروقی بیشتری ارائه می‌دهد.

انواع مختلف ماهی هم می‌تواند مقدار زیادی امگا ۳ را در رژیم غذایی معمول ما فراهم کند.

ماهی‌ های روغنی مانند شاه ماهی، ماهی قزل آلا، ساردین و ​​ماهی خال مخالی به طور طبیعی مملو از اسیدهای چرب امگا ۳ بسیار بالایی هستند.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 3956577700360200137
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته