• 1 2
  • 0

این رژیم غذایی ریسک ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد

جمعه 25 مرداد 1398 ساعت 12:00
نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد، دستکاری سطح گلوکز فرد بیمار می‌تواند یک استراتژی جدید و متفاوت از تلاش برای کشتن مستقیم سلول‌های سرطانی باشد.

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، براساس یک مطالعه جدید، رژیم غذایی کتو ممکن است با قطع سوخت قند، نوعی از سرطان ریه را در مسیرهای خود متوقف کند.

رژیم غذایی کتو یک رژیم چربی سوز مشهور است، جایی در بدن که در رگ‌ها کتون برای افزایش انرژی تولید می‌شود. این رژیم نام‌های متفاوتی همانند رژیم کتوژنیک، رژیم چربی سوز، رژیم کم‌کربوهیدرات و غیره دارد.

محققان دانشگاه تگزاس، دالاس دریافتند که این رژیم به ویژه در کنترل سرطان سلول سنگفرشی مؤثر است.

سرطان سلول سنگفرشی از یک نوع سلول بافت پوششی، سلول سنگفرشی است. این سلول‌ها بخش عمده‌ای از اپیدرم پوست را شامل می‌شوند و این سرطان یکی از اشکال عمده‌ای از سرطان پوست است.

محققان می‌گویند این یافته‌ها نشان می‌دهد، ما می‌توانیم به نقطه‌ای برسیم که پزشکان بیماران مبتلا به این نوع سرطان بتوانند ترکیباتی را در مورد رژیم غذایی آنها برای جلوگیری از رشد سرطان توصیه کنند.

جونگ وان، نویسنده اصلی این پژوهش می‌گوید: دستکاری سطح گلوکز فرد بیمار می‌تواند یک استراتژی جدید و متفاوت از تلاش برای کشتن مستقیم سلول‌ های سرطانی باشد.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 3856677350341940387
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته