• 0 1
  • 0

در فصل بهار بیشتر آش و آلو مصرف کنید

دوشنبه 26 فروردین 1398 ساعت 20:30
یک متخصص طب سنتی با اشاره به مواد غذایی مناسب برای مصرف در فصل بهار، گفت: باید در این فصل بیشترانواع آش‌ها، آلو، زرشک، سماق، رب انار و شربت سکنجبین استفاده شود.

به گزارش جام جم آنلاین از میزان، یک متخصص طب سنتی با اشاره به مواد غذایی مناسب برای مصرف در فصل بهار، گفت: باید در این فصل بیشترانواع آش‌ها، آلو، زرشک، سماق، رب انار و شربت سکنجبین استفاده شود.

نعمت ا... مسعودی درباره «مواد غذایی مناسب برای مصرف در فصل بهار»، اظهار داشت: حکمای طب سنتی می‌گویند در فصل بهار باید کم خوردن را شروع کنیم، خوردن گوشت را کم کرده و انواع کباب‌ها، حلیم، شیرینی و ادویه‌جات کم مصرف شود.

وی با اشاره به مواد غذایی مناسب برای مصرف در فصل بهار، افزود: باید بیشتر انواع آش‌ها مصرف شود؛ ضمن اینکه مصرف زرشک، سماق، رب انار و شربت سکنجبین توصیه می‌شود.

این متخصص طب سنتی یادآور شد: حکمای طب سنتی معتقد هستند باید در فصل بهار نسبت به زمستان ورزش کمتری انجام دهیم؛ ضمن اینکه باید لباس‌های پنبه‌ای و خنک مورد استفاده قرار گیرد.

وی درباره «سستی و خواب‌آلودگی افراد در فصل بهار»، خاطرنشان کرد: ذوب شدن اخلاط موجود در بدن سبب کوفتگی، خواب‌آلودگی و آبریزش بینی می‌شود؛ در نتیجه باید خروجی بدن را بیشتر کنیم و باید اخلاط ذوب‌شده که در بدن پخش می‌شوند، خارج شوند.

مسعودی اضافه کرد: باید به فکر روش‌های دفعی سالم مانند حجامت و فصد باشیم، کمتر غذا بخوریم و بیشتر غذا‌های ملین، آلو، خاکشیر و انواع آش‌ها را مصرف کنیم تا باعث دفع شدن اخلاط اضافه بدن شود.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 3705401066057188257
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته