• 0 0
  • 0

نقش سویا و چای سبز در کاهش خطر سرطان سینه

سه شنبه 21 اسفند 1397 ساعت 11:18
یک فوق تخصص خون و آنکولوژی گفت: سویا و چای سبز در کاهش خطر سرطان سینه ممکن است نقش مؤثری داشته باشند.

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا ، دکتر مهیار منصوری با اشاره به رژیم غذائی محافظ در برابر سرطان سینه بر اساس نظر محققین دانشگاه استنفورد اظهار کرد: گام اول برای این مهم حفظ وزن مناسب است چرا که اضافه‌وزن خطر بزرگی است بخصوص پس از ۱۸ سالگی و حتی ۱۰ درصد اضافه‌وزن خطر ایجاد و یا عود سرطان قبلی را به طرز بارزی زیاد می‌کند.

وی افزود: حفظ وزن توسط ورزش روزانه و رژیم کم‌چربی بیشتر مبتنی بر میوه و سبزی لازم است طبق نظر موسسه NCI هفته‌ای ۴ ساعت ورزش باعث کاهش سطح هورمون‌ها و کاهش خطر سرطان می‌شود.

این فوق تخصص خون و آنکولوژی گام دوم رژیم غذایی را عموماً گیاهی عنوان کرد و با بیان اینکه رژیم‌های گیاهی سرشار از فیبر و آنتی‌اکسیدان هستند و طبق بعضی نظریات آنتی‌اکسیدان‌ها ممکن است اثر محافظتی بر ضد سرطان‌ها داشته باشد لذا توصیه می‌شود در وعده‌های متعدد روزانه از سبزی‌های تازه و میوه‌های تازه و حبوبات نظیر عدس و لوبیا استفاده شود.

وی گام سوم رژیم غذائی محافظ در برابر سرطان سینه را کاهش مصرف روزانه چربی‌ها عنوان کرد و گفت: تحقیقات زیادی مؤید نقش مؤثر کاهش مصرف چربی‌ها هستند.

منصوری اضافه کرد: همچنین مصرف سویا منبع عالی برای پروتئین و ویتامین‌های ب و آهن و کلسیم و سایر مواد مغذی است و این ماده غذایی ممکن است در کاهش خطر سرطان سینه مؤثر باشد و شاید روی استخوان‌ها دارای اثر محافظتی باشد.

این فوق تخصص آنکولوژی و خون تصریح کرد: گفته شده سویا در کاهش خطر بیماری قلبی عروقی هم مؤثر است و میزان مناسب مصرف حدود دو یا کاپ در هفته است.

منصوری بر مصرف چای سبز به‌صورت روزانه یک تا ۴ فنجان تأکید کرد و گفت: این ماده باید در این رژیم غذایی گنجانده شود.

این فوق تخصص خون و آنکولوژی با بیان اینکه مصرف الکل در ایجاد بسیاری سرطان‌ها نقش دارد و توصیه لازم منع کامل مصرف است» زیرا هیچ حد قابل‌اطمینانی ندارد، گفت: همچنین مصرف مقادیر مناسب کلسیم و ویتامین D در همه سنین لازم است و این اثر به خصوص در سنین پس از یائسگی مهم‌تر است.

باید توجه داشت که کمبود ویتامین D در ایجاد کانسارها نقش دارد همچنین به‌سلامت استخوان کمک می‌کند.

وی بر کاهش مصرف مواد شیرین تأکید کرد و یادآور شد: افزایش مصرف شکر سطح انسولین را افزایش و وزن را بالا می‌برد و هر دو خطر سرطان را به دنبال دارند.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 3663338815151430095
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته