• 1 0
  • 0

مصرف پروتئین گیاهی از یائسگی زودهنگام جلوگیری می کند

سه شنبه 6 تیر 1396 ساعت 09:49
نتایج مطالعه جدید نشان می دهد مصرف زیاد و بلندمدت پروتئین گیاهی از زنان در مقابل یائسگی زودهنگام محافظت می کند.

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، مطالعه جدید محققان دانشگاه ماساچوست و هاروارد نشان می دهد مصرف پروتئین های گیاهی نظیر غلات کامل سبوس دار و سویا از بروز یائسگی زودهنگام در زنان پیشگیری می کند.

به گفته محققان، مصرف پاستا غنی شده، نان حاوی سبوس و غلات به شگل چشمگیری با کاهش این ریسک مرتبط هستند، درحالیکه این رابطه مشابه در مورد خوردن منابع حیوانی پروتئین مشاهده نشد.

مگان بوتوت، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «درک بهتر از نحوه ارتباط مصرف پروتئین گیاهی رژیمی با پیری تخمدان می تواند روش هایی را برای زنان به منظور اصلاح ریسک ابتلا به یائسگی زودهنگام و شرایط سلامت مرتبط با آن شناسایی کند.»

این مطالعه شامل ۱۱۶ هزار زن ۲۵ تا ۴۲ ساله بود که از سال ۱۹۸۹ تحت نظر بودند. محققان دریافتند زنانی که حدود ۶.۵ درصد از کالری روزانه شان شامل پروتئین گیاهی بود ۱۶ درصد با کاهش ریسک یائسگی زودهنگام در مقایسه با زنانی که ۴ درصد کالری روزانه شان پروتئین گیاهی بود مواجه بودند.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 2896230242004853414
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته