ماهی را می شود به انواع مختلفی طبخ کرد ما اینجا برای شما طرز تهیه تارتلت ماهی دودی را آورده ایم.
کد خبر: ۹۵۵۴۵۴
طرز تهیه تارتلت ماهی دودی؛ اعیانی و مدرن
مواد لازم برای تهیه ی خمیر تارتلت:
  • آرد ۱۲۵ گرم
  • نمک یک چهارم قاشق چایخوری
  • کره ۷۵ گرم
  • زرده‌ی تخم مرغ ۱ عدد
  • ماست به اندازه‌ی کافی


مواد لازم برای مواد رویه تارتلت ماهی دودی:

  • ماهی دودی ۲۰۰ گرم
  • آب‌ِلیموی تازه نصف لیمو
  • کره ۲۵ گرم
  • پیاز خردکرده ۱ عدد
  • قارچ ۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • خامه ۶ قاشق سوپخوری
  • پنیر گودا ۱۰۰ گرم
  • جعفری خرد کرده ۱ قاشق سوپخوری
  • ادویه به مقدار کافی

طرز تهیه:

1. آرد را در ظرفی الک کنید و نمک را به آن بیفزائید.

2. کره را تکه تکه سازید و داخل آرد بریزید و با نوک انگشت مخلوط کنید تا مواد، به شکل خرده نان در آید. برای آسانی کار، می‌توانید از خمیر گیر غذاساز خانگی استفاده کنید.

3. زرده ی تخم مرغ را به مواد اضافه نمائید و دوباره با نوک انگشتان مخلوط سازید.

4. ماست را کم کم افزوده و خمیر را جمع کنید.

5. توجه داشته باشید که این خمیر نیاز به ورز دادن ندارد.حالا خمیر را در کیسه‌ی نایلونی بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید.

6. اینک خمیر را به شکل دایره و به ضخامت ۳ میلیمتر با وردنه باز کنید و در قالب های کوچک تارت پهن کنید و با چنگال چند سوراخ در آن‌ها ایجاد نمائید.

7. خمیر را در فر -که با دمای ۱۷۵ درجه‌ی سانتیگراد گرم کرده اید- به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه بپزید تا طلائی‌رنگ شود.

8. اکنون ماهی را همراه با آب و نصف آبِ لیموترش در ظرفی قرار دهید و بگذارید کمی بپزد.

9. سپس تیغ‌های ماهی را جدا سازید. کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و پیاز را در آن کمی تفت دهید.

10. قارچ را خرد کنید و به پیاز بیفزائید و ۳-۴ دقیقه تفت دهید.

11. ماهی های استخوان گرفته و ادویه را اضافه نمائید.

12. اکنون مایه را در تارتلت‌ها بریزید و کنار بگذارید.

13. تخم مرغ ها را با چنگال بزنید، خامه، پنیر و بقیه‌ی آبلیمو را بیفزائید و مخلوط کنید، جعفری و کمی ادویه به آن اضافه کنید و روی مواد داخل خمیر بریزید.

14. سپس در فر (تاون) گرم‌شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد، به مدت ۳۰-۳۵ دقیقه بپزید تا تارتلت ها طلائی رنگ شوند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها