• 6 3
  • 0

طرز تهیه قارچ سوخاری

دوشنبه 9 آذر 1394 ساعت 13:42
مواد لازم: تخم‌مرغ: یک عدد ، قارچ تازه و صدفی: 20 عدد ، آرد سوخاری: 1.5 لیوان ، آویشن: یک قاشق مربا‌خوری ، آرد: 3 قاشق غذا‌خوری ، بکینگ پودر: یک قاشق مربا‌خوری ، نمک و فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم

طرز تهیه: ابتدا تخم‌مرغ را در ظرفی شکسته و با آرد و نصف لیوان پودر سوخاری و بکینگ پودر و نمک و فلفل مخلوط کنید تا صاف و یک دست شود‌.

قارچ‌ها را بشویید و سریع آنها را خشک کنید تا آب درون بافت قارچ نفوذ نکرده و هنگام سرخ کردن آب نیندازد.

روغن را در ظرف گودی بریزید و روی حرارت بگذارید‌. قارچ را درون مایه تخم‌مرغ فرو کنید و بعد در پودر سوخاری غلتانیده و بعد چند دقیقه کنار گذاشته تا آب پس بدهد و مجددا در پودر سوخاری بزنید بعد در روغن داغ و فراوان سرخ کنید و در ظرف مناسبی بگذارید‌.

قارچ سوخاری را با مخلوط سس کچاپ و سس مایونز میل کنید. همچنین می‌توانید قارچ را به همین روش آماده کنید و روی توری کباب کنید.

لازم به ذکر است که هر غذایی با قارچ تهیه می‌کنید، قبل از طبخ، چند قطره آبلیمو روی قارچ بریزید.

چاردیواری

به اشتراک گذاری
کد خبر : 2188481117080258534
لینک کوتاه :
.

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته